İşte alacakları yeni rekor ödeme: Emekliye en yüksek promosyonu veren banka belli oldu

Emekli maaşını Vakıfbank'a taşıyan vatandaşlar için büyük fırsat! Banka, emeklilere 12 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi ve ek olarak 12 bin TL'ye varan nakit ödeme sunacak. Bu sayede toplamda 24 bin TL'ye kadar ödeme alma şansı bulunan emekliler, bankalarını e-Devlet üzerinden kolayca değiştirebilirler. Kampanya 30 Eylül 2024'e kadar geçerli olacak. Detaylar için Vakıfbank şubelerine başvurabilirsiniz.

İşte alacakları yeni rekor ödeme: Emekliye en yüksek promosyonu veren banka belli oldu

Vakıfbank, emeklilere yönelik promosyon ödemelerinde çıtayı yükseltti. Emekli maaşını bankaya taşıyan veya yeni emekli olanlar, toplamda 24 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi alabilecek. Bu ödeme, Vakıfbank Troy Emekli Kredi Kartı ve Bankomat Kartı ile yapılan alışverişlere göre belirlenecek. Kampanya 30 Eylül 2024’e kadar geçerli olup, emekliler e-Devlet üzerinden banka değişikliği yapabilirler. Vakıfbank, bu avantajlı fırsatla emeklilerin yüzünü güldürmeyi hedefliyor.

Kamu bankası Vakıfbank 30 Eylül tarihine kadar emeklilere çift promosyon vereceğini duyurdu.

Halihazırda 12 bin TL olan promosyona ek 12 bin TL’ye varan nakit ödeme yapılıyor. Böylece emekliler 24 bin TL promosyon ödemesi almaya hak kazanabiliyor. Kampanyadan emekli maaşını Vakıfbank’a taşıyan veya yeni emekli olmuş kişiler yararlanabiliyor.

BANKA SEÇİMİ NEREDEN YAPILABİLİR?

Maaşını aldığı bankayı değiştirmek isteyen emekliler ise e-Devlet üzerinden banka seçimini yapabilir. Ancak ilk önce eski banka anlaşmasını iptal etmesi gerekiyor ardından e-Devlet üzerinden yeni bankasını seçebiliyor.

Vakıfbank tarafından yapılan açıklama;

Maaşını VakıfBank'a taşıyacak SGK emeklilerimize, 12.000 TL'ye varan promosyona ek olarak; VakıfBank Troy Emekli Kredi Kartı ve Troy Emekli Bankomat Kartı ile yapacakları alışverişlerde toplamda aylık 1.000 TL'ye, 12 ayda 12.000 TL'ye varan nakit ödeme fırsatı.

  • Kampanyadan 1 Temmuz-30 Eylül 2024 tarihleri arasında SGK Emekli maaşını VakıfBank’a taşıyan veya yeni emekli olmuş ilk maaş bankası VakıfBank olan SGK emeklilerimiz faydalanabilecektir.
  • Mevcut maaş alan SGK emekli müşterilerimiz kampanyaya dahil olmayacaktır.
  • Mevcut 12.000 TL nakit promosyona ek olarak, VakıfBank Emekli Troy logolu Bankomat Kart ve VakıfBank Emekli Troy logolu Kredi Kartı alan Yeni Emekli Maaş Müşterilerimize özel, 12 ay boyunca yapacakları alışverişlerden aylık kart bazında (Banka kartı ve Kredi Kartı ayrı ayrı olmak üzere) 500 TL, yıllık toplamda 6.000 TL; her iki kart kullanıldığında ise aylık en fazla toplam 1.000 TL, yıllık en fazla toplam 12.000 TL’ye varan nakit ödeme fırsatı sunulacaktır.
  • İlgili ayda Emekli Troy Bankomat Kart veya Emekli Troy Kredi Kartı ile kart bazında yapılan alışverişlerin toplamının 500 TL ve üstünde olması durumunda en fazla 500 TL; 500 TL’den düşük olması durumunda ise yapılan alışveriş toplamı kadar nakit ödeme yansıtılacaktır. 500 TL’den düşük olması durumunda, aradaki fark bir sonraki aya devredilmeyecektir.
  • VakıfBank Emekli Troy Kredi Kartı ve Emekli Troy Bankomat Kart için kampanya katılımları, kampanya koşulları ve aylık harcama kontrolleri, kart bazında ayrı ayrı yapılacaktır.
  • Kampanyaya katılımda, VakıfBank Mobil'de yer alan “Cepte Kazan” uygulaması üzerinden hem Bankomat Kart hem de Kredi Kartı için ayrı ayrı kampanya ''Hemen Katıl'' tuşuna tıklanmalıdır.
  • Kampanya, VakıfBank Emekli Maaş hesabına, ilk emekli maaşının ödendiği ay itibariyle başlayacak ve 12 ay boyunca geçerli olacaktır.