İşte bütçe dostu sıfır otomobil fiyatları!

Artan enflasyon verileri otomobil piyasasını da derinden etkiliyor. Kayseri'de de araba almayı düşünen vatandaşlar sıfır araç mı ikinci el araç mı sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte bütçe dostu sıfır otomobil fiyatları haberimizde...

İşte bütçe dostu sıfır otomobil fiyatları!

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu 7 Temmuz'dan itibaren araç güvenliğine ilişkin yeni kuralları açıklaması enflasyon derken Otombil piyasası durağan seyrediyordu. Ancak markalardan gelen kampanyalar ile piyasa hareketlenmeye başlarken vatandaşlar sıfır otomobil fiyatlarını araştırıyor.

AB Komisyonu, yol güvenliğini artırmak ve kazaları azaltmak amacıyla araç güvenliğine ilişkin yeni kuralların 7 Temmuz'dan itibaren geçerli olacağını açıkladı.

Bununla birlikte galericiler ellerindeki araçları satmak isterken araç piyasası da hareketlilik kazandı. Otomobil almak isteyen vatandaşlar sıfır kilometre araçları piyasada en uygun şekilde bulmaya çalışıyor. Bunun yanı sıra otomobil firmaları da çeşitli kampanyalar düzenleyerek araç alacak vatandaşların ilgisini çekmeye çalışıyor.

Türkiye'de sıfır araç fiyatları!

Türkiye'de sıfır kilometre araçlar markadan markaya, paketten pakete değişiyor. Genellikle alt segmentte yer alan daha az donanımlı modeller ekonomik seçenekler olarak ön plana çıkıyor.

Dacia Sandero Stepway Expression, Tce 90 beygir gücündeki CVT ile 1.075.000 TL

Renault Taliant Joy, 1.0 Turbo X-tronic 90 beygir gücündeki modeli ile 975.000 TL

Dacia Spring Extreme Electric, 65 beygir gücündeki elektrik motoruyla 892.000 TL

Fiat Egea, 1.4 Fire 95 HP Easy manuel benzinli versiyonu ile 969.900 TL

Citroen C3, 1.2 PureTech 83 HP Feel Bold modeli ile 963.000 TL

Kia Picanto, 1.0 L 63 PS AMT benzinli Feel versiyonu ile 995.000 TL

Hyundai i10, 1.2 MPI 79 PS Jump benzinli manuel versiyonu ile 925.000 TL

Bu marka araçlar genellikel her türlü kullanıcının ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Kampanyalar vatandaşların daha uygun fiyata araç alabilmesine yardımcı oluyor.