İşte Emre Demir'in yeni adresi!

Kayserispor'dan Barcelona'ya transfer olan Emre Demir'e, TFF 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor talip oldu. Ayrıntılar Kayseri Haberi'nde...

İşte Emre Demir'in yeni adresi!

Kayserispor’dan Barcelona’ya 2 milyon Euro karşılığında transfer olan Emre Demir, beklentilerin altında kaldı.

Yerli Messi, TFF 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un radarında bulunuyor. Kısa süren Barcelona macerasının ardından Fenerbahçe’ye transfer olan Emre, performansıyla şaşırtıyor. Fenerbahçe’de Arda Güler etkisi oluşturması beklenen genç yetenek, burada da istenen performansı gösteremedi.

İşte Emre Demir'in yeni adresi!

Nereden nereye dedirtiyor

Fenerbahçe’den, Samsunspor’a, oradan da son olarak Ümraniyespor’a kiralanan Emre Demir’e, TFF 1. Lig yolu göründü. 'Yerli Messi' olarak da bilinen Emre, geçtiğimiz sezon Süper Lig’in kapısından dönen Sakaryaspor ile anlaşmaya çok yakın olduğu ileri sürüldü. Genç futbolcunun, sezon sonuna kadar Sakaryaspor forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca Emre’ye birkaç TFF 1. Lig takımının da talip olduğu öğrenildi.

İşte Emre Demir'in yeni adresi!

Emre Demir Fenerbahçe'de de tutunamadı

Emre Demir, genç yaşında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmiş ve Kayserispor’dan Barcelona’ya transfer olmuştu. Ancak Barcelona'da beklenen gelişimi gösteremeyen Emre, Fenerbahçe’ye transfer oldu. Fenerbahçe’de de aradığı çıkışı bulamayan genç futbolcu, kiralık olarak farklı takımlarda forma giymeye devam ediyor. Emre, şimdi de TFF 1. Lig’de kendini kanıtlamak ve yeniden Süper Lig'de boy göstermek istiyor.

İşte Emre Demir'in yeni adresi!

Kayserispor formasıyla Süper Lig'de gol atan en genç futbolcu ünvanını elinde bulunduran Emre Demir'in, önümüzdeki günlerde Sakaryaspor'a imza atması ve kampa katılması bekleniyor