İşte Erciyes'te kamp yapacak takımlar!

Kayserispor, yeni sezon hazırlıklarına 4 Temmuz'da başlıyor. İkinci etap kamp çalışmalarını Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sürdürecek olan takımlar da belli oldu. Kayserispor, Erciyes'e gelecek takımlarla hazırlık maçı yapacak. Ayrıntılar Kayseri Haberinde… 

İşte Erciyes'te kamp yapacak takımlar!

Geçtiğimiz sezonun bitimine 2 hafta kala evinde Konyaspor ile 2-2 berabere kalarak, kümede tutunan Kayserispor’da geri sayım başladı.

Burak Yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılı takım, yeni sezon için startını 4 Temmuz'da verecek. Kayserispor, ilk etap kamp çalışmalarını Kayseri'de gerçekleştirecek. İkinci etap kamp çalışmaları da yine Kayseri’de yapılacak. Sarı-Kırmızılı takım, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde kamp yapacak takımlarla hazırlık maçı yapmayı hedefliyor. 

İşte Erciyes'te kamp yapacak takımlar!

Kayserispor'un rakibi olacaklar!

İlk etap kampı için Kayseri’ye gelmesi planlanan takımlar arasında Konyaspor, Ankaragücü, Niğde Belediyespor, Alanyaspor ve Samsunspor bulunuyor. Kayserispor, geçtiğimiz sezon da her iki kamp etabını Kayseri’de tamamlamıştı. Bu takımlarla hazırlık maçı yaparak yeni sezon öncesi eksiklerini gidermeyi amaçlayan Kayserispor’da altyapıya büyük önem verilmesi bekleniyor.

Erciyes'te 6 saha bulunuyor

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde 6 tane FIFA standartlarına uygun saha bulunuyor. Burada yüzme havuzu ve çok amaçlı spor salonu da mevcut. Süper Lig'de mücadele eden takımların yanı sıra yurt içinden ve yurt dışından da takımların Kayseri için temasa geçtiği öğrenildi.