İşte Kalem Kalem Faizsiz Kredi Şartları!

Acil ihtiyaçlara tek çare, bankaların açıkladığı '0' faizli kredi kampanyaları oluyor. Kredi çekecek vatandaşların yakından takip ettiği kampanyalar açıklandı. Biz de kalem kalem faizsiz kredi şartlarını sizler için derledik. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

İşte Kalem Kalem Faizsiz Kredi Şartları!

Bankalar, müşteri çekebilmek adına ‘0’ faizli kredi kampanyaları düzenliyor. En uygun kredi veren banka vatandaşlar tarafından sık sık takip ediliyor. Biz de en uygun faizsiz kredi imkanı veren bankaların kredi şartlarını kalem kalem sizler için derledik.

Bankaların amacı müşteri çekmek olsa da, acil ihtiyaçlara çözüm olan faizsiz kredi vatandaşların ilgisini çekiyor. Vatandaşlar faizsiz kredi şartlarını merak ederken, bankalar Haziran ayında krediye yeni düzenleme getirdi. Yapılan yeni düzenleme ile bazı bankalarda faizsiz kredi miktarları 30 bin TL’ye kadar yükseldi.

İşte Kalem Kalem Faizsiz Kredi Şartları!

Anında Hesapta!

İhtiyaçlara sıfır faiz ve vadeli ödeme sunan bankalar, internet üzerinden başvuru açıyor. Bankaya müşteri olduktan sonra kredi ya da nakit avans talep kısmından başvuru yapılır. Onay gelmesiyle birlikte para anında hesabınıza geçiyor. Bankalar yaptıkları incelemelerde kredi notuna göre kredilendirme yapıyor.

AKBANK

AKBANK, 6 ay vadeli olacak şekilde 10 bin TL ihtiyaç kredisi ve 20 bin TL 3 ay vadeli taksitli avansı ‘0’ faizle kullanıma sunuyor. Kampanyaya son katılım tarihi 30 Haziran.

ALBARAKA

Yeni müşterilere özel vade farksız 15 bin TL kredi imkanı sunuyor. 6 vadede ödeme imkanı sunuluyor.

GARANTİ BBVA

Yeni müşterilere özel kampanya düzenleyen Garanti, 30 Haziran’a kadar 20 bin TL’ye varan faizsiz kredi fırsatı sunuyor. Aylık 3333,33 TL ödeme fırsatı ile 6 ay vade imkanı sunuyor.

ENPARA

Yeni müşterilere özel 0 faizli imkanı sunan ENPARA, 6 ay vade ile 10 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunuyor.

QNB FİNANSBANK

QNB Finansbank, yeni müşterilere özel ‘0’ faizli kredi imkanı sunuyor. 10 bin TL kredi imkanı sunan bankada 6 ay vade imkanı sunuluyor.

İŞ BANKASI

İş Bankası, yeni müşterilere özel 30 Haziran tarihine kadar 25 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuyor.