İşte Kayseri'de tramvayın bedava olduğu saatler...

Kayserispor, Süper Lig'in 2. haftasında bu akşam saat 19:15'te RHG Enertürk Enerji Stadı'nda Sivasspor'u konuk edecek. Bu müsabaka öncesi Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından tramvay jesti geldi. Müsabaka için belirli saatlerde tramvay ücretsiz olacak. Detaylar haberimizde...

İşte Kayseri'de tramvayın bedava olduğu saatler...

Kayserispor sezonu üç puanla başlamak için bugün İç Anadolu Derbisinde Sivasspor'u konuk ediyor. Lige iyi başlamak isteyen Kayserispor'a taraftar desteği de büyük önem taşıyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri'de oynanan maç günlerinde taraftara bedava tramvay hizmeti sunuyor. Her maç günü belirli saatlerde ücretsiz olan tramvaylar ile taraftar, RHG Enertürk Stadı'nın yolunu tutuyor.

Passolig kartının bulunması gerekiyor

Bu akşam oynanacak Sivasspor maçı için de ücretsiz tramvay hizmeti bulunuyor. Passolig kartı bulunan taraftarlar saat 17:00 ile 22:00 saatleri arasında tramvaylardan ücretsiz şekilde faydalanabilecek.

'Tüm taraftarlarımızı bekliyoruz'

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama şu şekilde;

Bellona #Kayserispor’umuz #ŞehrinKalbi’nde taraftarıyla buluşuyor.. 

Yeni sezonun ilk maçında Sivasspor ile karşılaşacak olan şehrimizin marka değeri Kayserispor’umuza yürekten başarılar diliyor, tramvay seferlerini ücretsiz yaptığımız karşılaşmaya tüm taraftarlarımızı bekliyoruz..

İşte Kayseri'de tramvayın bedava olduğu saatler...

Süper Lig'in ilk haftasını fikstür gereği bay geçen ve maç yapmayan Kayserispor, ikinci haftada ilk maçına çıkacak. Sivasspor ile çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan Kayserispor, üç puanla lige başlamak istiyor. Transfer yapamadan lige başlayan Kayserispor, cezası nedeniyle bu sezon kadroya yeni oyuncu katamayacak. Eldeki mevcut kadro ile ligi en iyi yerde bitirmeyi amaçlıyor. Sarı-kırmızılı takımın en büyük destekçisi ise tarafarı olacak.