İşte Kayseri'nin en zengin ilçesi!

Kayseri'nin en zengin ilçesi Hacılar olarak dikkat çekiyor. Yatırımcıların yeni gözdesi bu ilçe oldu. Yüksek faiz oranlarına rağmen Hacılar'daki konut fiyatları ve kira getirileri yatırımcıları cezbediyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

İşte Kayseri'nin en zengin ilçesi!

Kayserili yatırımcılar, şehrin en zengin ilçesi olarak bilinen Hacılar’a büyük ilgi gösteriyor.

İşte Kayseri'nin en zengin ilçesi!

Kayserili parasını yastık altında saklamıyor

Vatandaşlar, bu ilçede ev sahibi olarak geleceğe yatırım yapma fırsatı peşinde. Endeksa’nın güncel verilerine göre, yaş ortalaması 33.8 olan ve 1 milyon 445 bin 683 kişilik nüfusa sahip Kayseri'de konuta yatırım artıyor. İç Anadolu’nun en gözde şehirlerinden biri olarak öne çıkan Kayserili parasını yastık altında saklamıyor. Geleceğe yatırım yapmakla ünlü bu şehirde toplamda 721 bin 976 konut bulunuyor.

İşte Kayseri'nin en zengin ilçesi!

Kayseri'nin en çok değer kazanan ilçesi Hacılar oldu

Kayseri’de satılık konutların ortalama fiyatı 2 milyon 189 bin 880 TL olarak kaydedildi. Şehrin en çok değer kazanan ilçesi ise Hacılar ilçesi oldu. Ortalama kira fiyatı ise 9 bin 981 TL civarında göze çarpıyor. Metrekare başına kira bedeli 66 TL olarak belirtiliyor.

İşte Kayseri'nin en zengin ilçesi!

Kayserili zenginler bu ilçede yaşıyor

Yatırımcılar, yüksek faiz oranlarına rağmen Hacılar’a odaklanmış durumda. İlçenin, önümüzdeki birkaç yıl içinde daha da değer kazanması öngörülüyor. Bağları ile ünlü bu ilçede Kayseri’nin en zengin aileleri ikamet ediyor.