İşte Kayserispor taraftarının hayali?

Kayserispor'a gönül veren Bayram Güneş isimli bir taraftarın hayali, dikkat çekti. Güneş'in, 'Bir gün mutlaka Kayserispor böyle olacak' diyerek yaptığı paylaşım büyük ilgi çekti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

İşte Kayserispor taraftarının hayali?

Kayserispor taraftarları, takımlarına özel tasarlanmış bir uçak hayali kuruyor.

Sarı-Kırmızılı takıma gönül veren Bayram Güneş isimli bir taraftar, sosyal medya hesabından, ‘Bir gün mutlaka Kayserispor böyle olacak’ diye paylaşım yaptı. Kayserispor’a özel tasarlanmış Sarı-Kırmızılı renkleri üzerinde bulunduran Uçak, büyük ilgi çekti. ‘Kayserispor Uçağı’ hayali, şu anki ekonomik nedenlerden dolayı zor görünse de taraftarın hayali, büyük beğeni topladı.

İşte Kayserispor taraftarının hayali?

Kayserispor’un özel otobüsü var

Kayserispor taraftarının bu büyük hayalinin gerçekleşmesi için şu an için şartlar mümkün görünmüyor. Takıma özel yapılan uçak tasarımı Sarı-Kırmızılı taraftarların ilgisini çekerken, şu an için kulüp otobüsünün olması teselli verdi. Her türlü yeniliğe açık olan, sürekli kendini geliştiren Kayserispor taraftarı, kulübün marka değerini artıracak yenilikçi projeler üretmeye devam ediyor. Kayserispor taraftarının hayali gerçeğe dönüşür mü bilinmez, fakat sosyal medyada dikkat çekmeyi başaran Bayram Güneş, bu paylaşımıyla kulüp için gelecekte neler yapılabileceği konusundaki fikri bile fark oluşturdu.

İşte Kayserispor taraftarının hayali?

Taraftarların şu anki beklentisi ne?

Kayserispor taraftarlarının, Süper Lig’de şu anki beklenti neler? Sarı-Kırmızılı takımın üst sıralarda olmasını temenni eden taraftar, transfer yasağının kalkması, önümüzdeki yıl zirveye oynayan bir ekip oluşturmasını istiyor. Taraftarlar, ayrıca borçların bitmesi, altyapıya önem verilmesi ve Altınordu modelinin Kayseri'ye de gelmesini de istiyor.

İşte Kayserispor taraftarının hayali?

Öte yandan son yıllarda azalan taraftar sayısının yeniden yükselişe geçmesi için Başkan Ali Çamlı’nın, yönetimiyle birlikte çeşitli projeler planladığı gelen bilgiler arasında yer aldı.