İşte Kayserispor'un Gaziantep FK karşısındaki muhtemel 11'i! 

Kayserispor'un, Gaziantep FK'ya karşı oynayacağı ilk 11 merak ediliyor. Yeni teknik direktör Recep Uçar'ın nasıl bir kadroyla sahaya çıkacak? Dimitrios Kolovetsios'un ilk 11'de çıkması beklenirken, yeni transfer Julian Jeanvier ve Onurcan Piri'nin kadroya alınıp alınmayacağı maç saatinde netlik kazanacak. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

İşte Kayserispor'un Gaziantep FK karşısındaki muhtemel 11'i! 

Yeni teknik direktör Recep Uçar yönetimindeki Kayserispor, Gaziantep FK karşısında sahada hangi oyuncularla karşılaşacağı merak konusu oldu. muhtemel 11 ve teknik direktör Uçar'ın yaklaşımı büyük bir heyecanla bekleniyor.

İşte Kayserispor'un Gaziantep FK karşısındaki muhtemel 11'i! 

Güvenilir kaynaklara göre, Yunan stoper Dimitrios Kolovetsios'un maçta  ilk 11'de başlaması bekleniyor. Ayrıca yeni transferlerden Julian Jeanvier ve Onurcan Piri'nin kadroya alınması tahmin ediliyor; ancak yedek soyunmaları öğrenildi. Diğer oyuncuların lisans işlemlerinin maç saatine yetişmediği için bu hafta oynamayacakları söylendi. 

İşte Kayserispor'un Gaziantep FK karşısındaki muhtemel 11'i! 

Teknik direktör Recep Uçar'ın oyun sisteminde herhangi bir değişiklik yapılmayacağı öğrenildi. Genç çalıştırıcının sahaya; Bilal, Uzodimma, Kolovetsios, Attamah, Carole, Ramazan, Ackah, Kemen, Karimi, Gökhan ve Thiam’ı sürmesi beklentiler arasında.
Kayserispor taraftarları, yeni teknik direktörleri Recep Uçar ile birlikte takımlarının Gaziantep FK karşısında nasıl bir performans sergileyip sergilemeyeceği yine merakla bekleniyor. Maç öncesi heyecan dorukta. Taraftarlar, şehir merkezinde bir araya gelerek, stadyumun yolunu tuttu. Diğer yandan Antalyaspor maçı öncesinde sakatlanan ve kadrodan çıkartılan Miguel Cardoso'nun tam olarak iyileşmediği de öğrenildi. Portekizli bugün Gaziantep FK maçında forma giyemeyecek.