İşte Kayserispor'un Gaziantep FK muhtemel maç kadrosu!

Kayserispor, 20 günlük aranın ardından taraftarının önünde Gaziantep FK ile karşılaşacak. Teknik direktör Sinan Kaloğlu, Gaziantep karşısında hangi oyuncuları sahaya sürecek. Karşılaşma saat kaçta başlayacak? Tüm ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de..

İşte Kayserispor'un Gaziantep FK muhtemel maç kadrosu!

Kayserispor, 20 günlük aranın ardından taraftarıyla buluşuyor. Sarı-Kırmızılı ekip, bugün saat 13.30’da kendisi gibi alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Gaziantep FK’yı konuk edecek. Sakatlıkları bulunan Majid Hosseini ve Anthony Uzodimma’dan yararlanamayacak olan Kayserispor'da, tüm hazırlıkları tamamladı. Sarı-Kırmızılı takımın hedefi, Gaziantep FK karşısında mutlak üç puan almak olacak..

İşte Kayserispor'un Gaziantep FK muhtemel maç kadrosu!

Julian Jeanvier oynayacak

Teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar, sıkı bir çalışma programıyla Gaziantep FK hazırlıklarını tamamladı. karşı Kayserispor, rakibini tamamen analiz ederek, ezberledi. Savunmanın önemli isimlerden Julian Jeanvier’in iyileşmesi yüzleri güldürdü. Gineli defans oyuncusu, bugünkü zorlu mücadelede sahadaki yerini alacak. Kaptan Gökhan Sazdağı, çok kritik bir maça çıkacaklarını anımsatarak, taraftar desteğine vurgu yaptı..

İşte Kayserispor'un Gaziantep FK muhtemel maç kadrosu!

Kayserispor'un Muhtemel 11'i

Kayserispor ile Gaziantep FK arasındaki bu zorlu 90 dakikayı Halil Umut Meler yönetecek. Teknik direktör Sinan Kaloğlu’nun Gaziantep FK karşısında sahaya şu 11’i sürmesi bekleniyor: Bilal Bayazıt, Gökhan Sazdağı, Arif Kocaman, Lionel Carole
Aylton Boa Morte, Mehdi Bourabia, Kartal Kayra Yılmaz, Miguel Cardoso, Carlos Mane, Eray Özbek ve Duckens Nazon.

Geçtiğimiz sezon Kayseri’de oynanan karşılaşmayı Kayserispor 2-0 kazanmıştı. Bu maçta da yoğun bir taraftar desteği bekleniyor.