İşte Kayserispor'un ilk Transferi!

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, transfer yasağının açılacak olmasıyla birlikte b planını devreye sokmaya hazırlanıyor.  Başkan Ali Çamlı yönetimindeki Sarı-Kırmızılı takım, kadrosunu genişletmek için önemli adımlar atmaya devam ediyor. Kayserispor, hangi oyuncuyla el sıkıştı? Tahtanın açılmasıyla birlikte ilk imza atacak oyuncu kim? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

İşte Kayserispor'un ilk Transferi!

Kayserispor’da gözler Başkan Ali Çamlı’ya çevrilmiş durumda. Sarı-Kırmızılı takımda transfer yasağının kalkması için önemli adımlar atılıyor. Yönetim gece gündüz çalışarak, tahtayı açmak için yoğun mesai yapıyor. Teknik direktör Çağdaş Atan’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmaları devam ediyor. Futbol direktörü Murat Duman da bu doğrultuda kulüben yapısına ayak uyduracak isimleri kadroya katmak için kolları sıvadı. Peki Kayserispor hangi oyuncuyu Kayseri’ye getirdi? Sporseverler, bu sorunun cevabını merakla bekliyor. Adı sır gibi saklanan yabancı oyuncunun kimliği belli oldu. 

İşte Kayserispor'un ilk Transferi!

Kayserispor, Gineli futbolcu Julian Jeanvier ile el sıkıştı

Toplamda 590 gündür transfer yapamayan Kayserispor, Gineli futbolcu Julian Jeanvier ile el sıkıştı. Stoper mevkisinde görev yapan tecrübeli futbolcu, süper lige yabancı değil. 2020-2021 sezonunda Süper Lig'de Kasımpaşa formasıyla da mücadele eden Jeanvier, toplamda 4 maç olsa da Türkiye’yi ve Süper Lig’i biliyor. Stoper mevkiinde görev yapan Jeanvier’dan büyük bir performans bekleniyor. Kayserispor'un antrenmanlara çıkardığı Gineli, Süper Lig’de 4 maç görev alarak toplam 316 dakika sahada kaldı.
Jeanvier'in kariyerindeki önemli dönüm noktalarından biri, İngiltere'nin Fc Brentford takımına transferiydi. Ancak burada da sakatlığından dolayı forma bulamayan Jeanvier, ardından Fransa'ya transfer oldu. Fransa Ligue 1'de 22 maça çıkan Gineli futbolcu, toplamda 1762 dakika süre aldı ve bu maçlarda 1 gol kaydetti.
Bonservisi elinde bulunan Julian Jeanvier, Kayserispor ile prensipte anlaştı ve yasağın kalkmasıyla birlikte ilk imzayı atacak isim oldu.Transfer yasağına rağmen Kayserispor'un bu hamlesi, spor otoriterleri tarafından olumlu karşılandı. Gineli’nin uyum sürecinin sona ermesi ve takıma adapte olması adına yapılan bu hamle, takım içindeki rekabetinde artmasına neden oldu. Sakatlığından dolayı beklentilerin altında kalan Jeanvier'in, Kayserispor formasıyla yeniden sahalara dönerek takımının defans hattına katkı sağlaması bekleniyor.

İşte Kayserispor'un ilk Transferi!

Kayserispor yönetiminin transfer stratejisi, transfer yasağına rağmen oyuncuların kadrosuna katma yönünde ilerliyor. Julian Jeanvier'in yanı sıra kaleci transferinde de kollar sıvandı. Cenk Gönen’in takımdan ayrılmasıyla birlikte Sarı-Kırmızılı takım, Onurcan Piri ile de el sıkıştı. Piri de Jeanvier gibi takımla birlikte çalışmalara çıkıyor. 

Kayserispor'un Julian Jeanvier'in ve Onurcan Piri’nin yanı sıra bu hafta içi de birkaç ismi Kayseri’ye getireceği gelen haberler arasında yer aldı.