İşte Kayserispor'un muhtemel Başakşehir 11'i!

Kayserispor, Süper Lig'de Recep Uçar yönetiminde bugün Başakşehir'le karşılaşacak. İki takım arasında zorlu bir maç, saat kaçta başlayacak? Sarı-kırmızılı ekip, Çağdaş Atan'ın çalıştırdığı Başakşehir'i taraftar desteğiyle mağlup ederek, yeniden çıkış arıyor. Uçar, hangi 11'i sahaya sürecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

İşte Kayserispor'un muhtemel Başakşehir 11'i!

Kayserispor’un, bu akşam konuk edeceği Başakşehir maçında teknik direktör Recep Uçar’ın ilk 11'de hangi oyunculara şans vereceği merak ediliyor. 
Kayseri'de futbol heyecanı zirve yaparken, sarı-kırmızılı taraftarlar, bu akşam saat 20:00'de oynanacak olan Kayserispor – Başakşehir maçına kilitlendi. Binlerce taraftar, akşam maça giderek, takımlarını doksan dakika oyunca tezahüratlarla destekleyecek. Recep Uçar yönetimindeki Kayserispor, Çağdaş Atan'ın çalıştırdığı Başakşehir'i mağlup ederek, yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. 
Genç teknik direktör Recep Uçar'ın sahaya süreceği 11 büyük merak konusu olurken, Olivier Kemen'in iyileşmesi taraftarları sevindirdi. Yeni transferlerle güçlenen Kayserispor'da hangi oyuncuların sahada olacağı ve kimlerin yedek oturacağı büyük bir merakla bekleniyor. Uçar, önceki Beşiktaş maçında sakat oyuncular nedeniyle ilk 11’de iki yeni transfere şans tanımış ve maçın ikinci yarısında da diğer yeni transferleri kullanmıştı. Geçen hafta sahada Kartal Kayra ve Jeanvier yer almış, Boa Morte ve Bahoken ise sonradan oyuna dahil edilmişti.
Bu hafta ise ilk 11’de Bilal, Jeanvier, Attamah, Uzodimma, Carole, Kemen, Mane, Ramazan, Kartal Kayra, Gökhan ve Thiam'ın sahada olması bekleniyor. Ali Karimi ve Miguel Cardoso'nun sakatlıktan kurtulmuş olmalarına rağmen kondisyon eksiklikleri nedeniyle kadroda yer almayacakları öğrenildi. Ayrıca Hasan Ali Kaldırım'ın, Lionel Carole'nin yerine oynayıp oynamayacağı da konuşulan konular arasında.
Recep Uçar'ın, mevcut oyun sistemi ve oyuncu grubunda büyük ölçüde değişim yapmayacağı, maçın gidişatına göre hareket edeceği bilgisi alındı. Bu maç, Kayserispor'un ligdeki durumu için büyük bir önem taşıyor. Özellikle Çağdaş Atan’a büyük bir tepki gösterilmesi bekleniyor.