İşte Kayserispor'un rakibi!

Vanspor, Kayseri'de hazırlıklarını sürdürüyor. Van temsilcisi, 10 Ağustos'ta Kayserispor ile hazırlık maçı yapacak. Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, birçok kulüp tarafından tercih edilirken, Kayserispor'un burada antrenman yapmaması dikkat çekiyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de.

İşte Kayserispor'un rakibi!

TFF 2. Lig ekiplerinden Vanspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını Kayseri’de sürdürüyor.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde güç toplayan Van temsilcisi, bu hafta Kayserispor ile hazırlık maçına çıkacak. Vanspor, ilk hazırlık maçında Osmaniyespor’u 3-0 mağlup ederek formda olduğunu gösterdi.

İşte Kayserispor'un rakibi!

Kayserispor ile hazırlık maçı ne zaman?

Vanspor ile Kayserispor arasındaki hazırlık maçı 10 Ağustos Cumartesi günü saat 18:00’de Kayserispor tesislerinde oynanacak. Bu maç, Kayserispor’un yeni sezon öncesi son hazırlık karşılaşması olacak. Kayserispor, Samsunspor, Ankaragücü ve Göztepe ile hazırlık maçı yaptı. Sarı-Kırmızıı takım, bu 3 hazırlık maçını da kaybetti.

İşte Kayserispor'un rakibi!

Erciyes’e hayran kaldılar

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, Hacılar ilçesinde, Erciyes Dağı'nın eteklerinde 1.840 rakımda hizmet veriyor. Vanspor’un yanı sıra Osmaniyespor ve Silifkespor da burada sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Bu yıl, Samsunspor, Konyaspor, Almere FK ve Ankaragücü de Erciyes'te çalıştı. Bu takımlar, Erciyes'in güzel havası ve imkanlardan dolayı memnun bir şekilde Kayseri'den ayrıldı.