İşte Kayserispor'un yeni transferi dedirtti - Spor haberleri

Kayserispor'un Portekizli yıldızı Aylton Boa Morte, Gaziantep FK maçında attığı golle dikkat çekti. Bir Kayserispor taraftarının eğlenceli bir saç montajı ile Morte'yi bambaşka bir şekle soktu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde..

İşte Kayserispor'un yeni transferi dedirtti - Spor haberleri

Kayserispor’da Gaziantep FK maçında bir gole imza atan Aylton Boa Morte, sessizliğini bozdu. Attığı gol sonrası büyük sevinç yaşayan Portekizli oyuncu, takımına önemli bir puan kazandırdı. Sezon başında takım oyunundan uzak kalarak, bireysel futbolu nedeniyle eleştirilen Morte, son haftalarda daha kolektif bir futbol anlayışına büründü. Trabzonspor maçında da gol atan Morte, aynı maçta dört net gol pozisyonunu değerlendirememişti. Geçtiğimiz sezon 8 gol kaydeden başarılı oyuncu, bu hafta cezalı duruma düştü.

İşte Kayserispor'un yeni transferi dedirtti - Spor haberleri

Morte'nin gol sevinci dikkat çekti

Gaziantep FK maçında gol attıktan sonra büyük sevinç yaşadı. Morte'nin bu sevinci objektiflere yansıdı. Aylton Boa Morte'nin bu sevincini bir Kayserispor taraftarı, saç montajı yaparak farklı bir boyut kazandırdı. Taraftar, paylaştığı montajın altına 'Böyle daha güzel sanki' yorumu ile dikkat çekti. Bu paylaşım sonrası, taraftarlar arasında “Gülmek bizim de hakkımız. İşte Kayserispor'un yeni transferi” yorumlarını da beraberinde getirdi. Taraftarların bu eğlenceli paylaşımı, görenleri gülemsetti..

İşte Kayserispor'un yeni transferi dedirtti - Spor haberleri

Aylton Boa Morte cezalı duruma düştü

Aylton Boa Morte, bu sezon sergilediği performansla fark oluşturuyor. Geçtiğimiz sezon toplamda 8 gol atan Portekizli, bu sezon da önemli katkılara devam ediyor. Morte, çalışkanlığı ile beğeni toplarken, son vuruşarda etkisiz kalıyor. Gaziantep FK maçında gördüğü kartla cezalı duruma düşen Morte, Hatayspor maçında sahadaki yerini alamayacak.