İşte Kayserispor ve Beşiktaş'ın Muhtemel 11'leri!

Kayserispor, bugün Beşiktaş'ı mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini alıp, rakibine de ilk yenilgiyi tattırmak istiyor. Kayserispor'da Majid Hosseini, Beşiktaş'ta ise Al-Musrati Al-Musrati ve Necip Uysal sakatlıkları nedeniyle, Arthur Masuaku da cezasından ötürü bu önemli maçta forma giyemeyecek. Ayrıntılar Kayseri Anadolu haberde...

İşte Kayserispor ve Beşiktaş'ın Muhtemel 11'leri!

Kayserispor’da tüm hesaplar 3 puan üzerine kuruldu. 

Burak ıylmaz yönetimindeki SArı-Kırmızılılar, Beşiktaş karşısında sezonun ilk galibiyetini almak istiyor. Bunun yanı sıra rakibine de ilk yenilgisini tattırmayı amaçlıyor. Son 3 maçından yalnızca 2 puan çıkaran Kayserispor, taraftar desteğini arkasına alarak Beşiktaş'ı mağlup etmeyi hedefliyor. Burak Yılmaz'ın öğrencileri, sıkı bir antrenman programı ile bu önemli maça hazırlandı. Taraftarına 3 puan hediye etmek isteyen Kayserispor, Eyüpspor ve Trabzonspor maçlarında son derece etkili maçlar çıkarmış ve galibiyeti kaçırmıştı. Son olarak Göztepe'ye mağlup olan Sarı-Kırmızılılar, bu kez sahadan 3 puanla ayrılmak için hazır bir şekilde bekliyor.

Beşiktaş maçı öncesi son hazırlıklar bitti

Eyüpspor maçının ardından geçen 15 gün sonra yeniden taraftarıyla buluşacak olan Kayserispor’da, Başkan Ali Çamlı, tüm Kayseri halkını maça davet etti. Başkan Çamlı, Beşiktaş karşılaşmasının büyük bir çekişmeye sahne olacağını belirterek, galibiyet alacaklarına inandıklarını söyledi. Kayserispor’da Majid Hosseini sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemeyecek. Beşiktaş’ta ise Al-Musrati ve Necip Uysal sakatlıkları nedeniyle, Arthur Masuaku ise kart cezası nedeniyle maçta yer alamayacak.

Kayserispor ve Beşiktaş’ın Muhtemel 11’leri

Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz’ın sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor: Bilal Bayazit, Gökhan Sazdağı, Julian Jeanvier, Arif Kocaman, Lionel Carole, Boa Morte, Kartal Kayra Yılmaz, Mehdi Bourabia, Hasan Ali Kaldırım, Miguel Cardoso, Duckens Nazon.

Beşiktaş’ın muhtemel 11’i ise şu şekilde: Mert Günok, Salih Dursun, Gabriel Paulista, Milot Rashica, Felix Uduokhai, Joao Mario, Ernest Muçi, Rafa Silva, Jean Onana, Gedson Fernandes, Ciro Immobile.