İşte sponsorluk detayları! Kayserispor'a ödeme yapılacak mı?

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, sponsorluk detaylarını kamuoyuyla paylaştı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

İşte sponsorluk detayları! Kayserispor'a ödeme yapılacak mı?

Kayserispor, yeni sezon öncesinde isim sponsorluğu için Mondi Home ile anlaştı. Peki bu sponsorluğun detaylarında neler var. Alpaslan Baki Ertekin yaptığı açıklama ile bu konuya netlik kazandırdı.

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin, yaptığı açıklama, "Kayserispor, şehrimizin en önemli markası. Kayserispor, 2023-2024 futbol sezonunda sahaya holdingimizin mobilya markalarından Kayserimizin bir başka gururu Mondi Home Kayserispor olarak sahaya çıkacak. Hayırlı uğurlu olsun. Mondi Home Kayserispor'a 2023-2024 sezonunda başarılar diliyorum." şeklinde kullandı.

Yine sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Ertekin sponsorluk anlaşmasının detaylarına yer verdi.

Ertekin geçmiş sezondan kalan sponsorluk anlaşmasını farklı firmaların araya girmesi sonucu dondurduklarını ve bu yine yeniden isim sponsoru olduklarını belirtti.

Ertekin, "Erciyes Anadolu Holding olarak, Kayserispor'un isim hakkını 2020-21, 2021-22 ve 2022-23 sezonlarını kapsayacak şekilde 2020 yılında üç sezonluk bedelini peşin olarak ödeyerek almıştık. 2020-21 sezonunda isim hakkını kullanmıştık. 2021-22 ve 2022-23 sezonlarında ise isim sponsoru olmak isteyen bir firma ortaya çıkınca, haklarımızı iki yıl süreyle dondurma kararı almıştık. Sezonun açılmasına kısa bir süre kaldığı için Başkan Ali Çamlı ile görüşüp, dondurduğumuz haklarımızı kullanmaya karar verdik.

Ayrıca, isim sponsorluğu dışında, İstikbal ile üç yıllık bedeli peşin olarak ödediğimiz forma sponsorluğumuz ve RHG Enertürk ile yine üç yıllık bedeli peşin olarak ödediğimiz stadyum isim sponsorluğumuz da devam etmektedir. Bu üç sponsorluk da geçmiş dönemde yapılmıştır ve Ali Çamlı'nın başkanlığı döneminde olduğu için ekstra bir ödeme yapılmamıştır.

Haklarımızın süresi dolduğunda eğer taliplisi çıkmazsa, holding olarak sponsorlukları devam ettirme çabası içinde olacağız. Takım ismi, forma ve stadyum ismi için haklar bizde olduğu süreç içinde Kayserispor başka bir teklif alırsa, daha önce takım isim sponsorluğunda yaptığımız gibi haklarımızı dondurmak veya devretmek konusunda tereddüt etmeyeceğiz. Biz zaten buradayız; dün de buradaydık, yarın da burada olacağız. Kayserispor'un bulacağı hiçbir sponsorluk fırsatının kaçmasına izin vermeyeceğiz." şeklinde konuştu.