İyi Parti'de temmayül yoklamasına milletvekili de dâhil edildi

İYİ Parti Kayseri milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yapılıyor. Kadir Has Kongre Merkezi'nde yapılan yoklamaya İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da dahil edildi.

İyi Parti'de temmayül yoklamasına milletvekili de dâhil edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti; aralarında Kayseri’nin de bulunduğu 15 ilde temayül yoklaması yapıyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Kayseri, Manisa, Mersin ve Yozgat'ta temayül yoklaması şu saatlerde devam ediyor.
Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan temayül yoklamasına milletvekillerinin katılma zorunluluğu bulunmuyor. Ancak İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, kendi istediği ile yoklamaya dahil oldu. 


47 aday adayı için Kayseri’de temayül yoklaması yaptıklarını açıklayan İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Tansu Şener, “Yoklamamız partimize ve ilimize hayırlı uğurlu olsun. Bu büyük kalabalığı gördükçe ‘iktidara geliyoruz’ diye bakıyoruz. Tüm partililerimiz yoğun bir katılım gösteriyorlar. Bu durum bizi oldukça sevindirdi. Bu kalabalığın iktidarın habercisi olduğunu düşünmeye başlıyoruz. Aday profilimiz çok iyi” diye konuştu.
İl Başkanı Şener, bugün saat 17.00’ye kadar devam edecek olan yoklamanın sonuçlarının kamuoyuyla paylaşılacağını da bildirdi. Yoklamanın yapıldığı Kongre Merkezi’nin önünde bekleyen milletvekili aday adayları ise delegelerle görüşerek, desteklerini istedi.

HABER: RIFAT HERDEM