İyi Parti il başkanı Tekin oldu

İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İYİ Parti'nin sekiz il başkanını daha açıkladı. Aydın'ın açıkladığı lisede İYİ Parti Kayseri İl Başkanı İş adamı ve Hüseyin Tekin oldu.

İyi Parti il başkanı Tekin oldu

Aydın, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Adana, Balıkesir, Bursa, Çorum, Elazığ, Kayseri, Ordu ve Tokat illerimizde de İYİ Parti kurucu il başkanlarımız atanmıştır. Görevlendirilen 8 kurucu il başkanımızla birlikte bu güne kadar görevlendirilen toplam İYİ Parti kurucu il başkanı sayısı 52’ye ulaşmıştır. Görevlendirilen bütün kurucu il başkanlarımıza ve teşkilatlarımızda görev alacak bütün arkadaşlarımıza üstün başarılar dilerim”
Koray Aydın’ın açıkladığı liste şu şekilde oluştu: Adana Mehmet Metanet Çulhaoğlu, Balıkesir Nedim Tuna, Çorum Bekir Özsaçmacı, Elazığ, Abdulvahap Erdem, Kayseri Hüseyin Tekin, Ordu Tevfik Karabulut ve Tokat Mustafa Afşın Ünverdi.
 
Hüseyin Tekin kimdir?
 
1958 yılında Nevşehir’e bağlı Avanos İlçesi, Paşalı köyü doğumlu olan Hüseyin Tekin 1976-1978 yılları arasında Esentepe Büyük Ülkü Derneği'nin şube başkanlığını üstlendi.  Milliyetçi Hareket Partisi’nin çeşitli dönemlerde il ve ilçe yönetimlerinde görev alan  Tekin,  Kayseri Ticaret Odası Meclis üyeliği, yönetim kurulu üyeliği ve başkan vekilliği görevinde bulundu. Hüseyin Tekin, ayrıca Uluslararası Nakliyeciler Derneği UND ve RODER Gemi İşletmecileri ve Kombine Taşımacılar Derneği'nin yönetim kurulu üyeliği yaptı. Son olarak, MHP İl Başkanı Yardımcılığı görevini üstlenen Hüseyin Tekin, Hat Uluslararası Nakliyat Şirketi, Tek Speed Uluslararası Nakliyat A.Ş. ve Tekin Petrol A.Ş'de yönetim kurulu başkanı olarak görev yapıyor. Hüseyin Tekin, evli ve 4 çocuk babası. HABER: MEHMET SERBEZ