İYİ Parti Kayseri'de istifa depremi!

Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın ardından İYİ Parti'de istifa depremi sürüyor. Kayseri'de istifaların ardı arkası kesilmiyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

İYİ Parti Kayseri'de istifa depremi!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın partiden istifasının ardından istifaların ardı arkası kesilmiyor. Ataş’ın istifasının ardından Sarız ilçe Başkanı İbrahim Şimşek ve Develi Belediyesi önceki dönem meclis üyesi Mustafa Ağca, eşi ve 7 arkadaşıyla birlikte İYİ Parti’den istifa ettiğini açıklamıştı. İstifalara bugün bir yenisi daha eklendi.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, partisinden istifa etti. Ataş, 2 dönemdir İYİ Parti’den milletvekili olarak görev yapıyordu. 2019 yerel seçimlerinde ise Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olmuştu. 

9 kişi birden istifa etti!

Ataş’ın istifasının ardından dün İYİ Parti’den 9 kişi daha istifa etmişti. Develi Belediyesi önceki dönem meclis üyesi Mustafa Ağca, eşi ve 7 arkadaşıyla birlikte İYİ Parti’den istifa ettiğini açıklamış, ‘Sevgili dostlar, ilk kurulduğu günden beri ve ilçe kurucular kurulunda eşimle birlikte yer alıp, eşimin kadın politikaları başkanlığını yaptığı, benimde bir dönem belediye meclis üyeliğini yaptığım İYİ Parti’den eşim ve 7 arkadaşımızla birlikte istifa ettik. Tüm iyi dostlarımdan helallik istiyorum. Allah’ım hakkımızda hayırlısını nasip eylesin’ ifadelerini kullanmıştı.

Tüm bu istifaların ardından bugün bir istifa haberi daha geldi. Yaklaşık bir yıldır İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı görevini yürüten Nazlı Özsoy Şahin de istifa ettiğini açıkladı.

İYİ Parti Kayseri'de istifa depremi!