İYİ Parti Kayseri'de şok istifa!

İYİ Parti'de sular durulmuyor. İYİ Parti'de Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın istifasının yankıları sürerken art arda istifa haberleri de gelmeye devam ediyor. Bünyan Belediye Başkan Adayı Erhan Özhan'da istifasını duyurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

İYİ Parti Kayseri'de şok istifa!

İYİ Parti’de Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın istifasının yankıları sürerken art arda istifa haberleri de gelmeye devam ediyor. Kayseri’de partiden pek çok kişi ayrılırken İYİ Parti Bünyan Belediye Başkan Adayı Erhan Özhan da istifasını duyurudu.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın partiden istifasının ardından istifaların ardı arkası kesilmiyor. Ataş’ın istifasının ardından Sarız ilçe Başkanı İbrahim Şimşek ve Develi Belediyesi önceki dönem meclis üyesi Mustafa Ağca, eşi ve 7 arkadaşıyla birlikte istifasını duyururken son olarak Talas Belediye Başkan adayı Göker Gözütok da istifasını duyurmuştu.

Şok istifa!

Geçtiğimiz günlerde gelen istifa haberlerine bugün bir yenisi daha eklendi. Bünyan Belediye Başkan adayı Erhan Özhan bugün istifasını duyurdu. Seçim döneminde yaptığı çalışmalarla sık sık gündeme gelen Özhan'ın istifası da şok etkisi yarattı. Sosyal meyda hesabından istifasını duyuran Özhan, 'İYİ Parti Üyeliğimden bugün itibariyle istifa ediyorum. Dişimle, tırnağımla, emeğimle, alın terimle mücadelemin her safhasının hakkını fazlasıyla verdiğim kanaatindeyim. Allah katında gönlüm rahat, başım dik. Dün olduğu gibi yarınlarda da Din, Devlet, Vatan ve Millet için çarpan kalbimle hayatıma devam edeceğim. Bu vesile ile, her ne kadar parti üyeliği anlamında yollarımızı ayırmış olsakta siyaset üstü bir ülküdaşlık hukukuyla muhabbet duyduğumuz Sn Müsavat DERVİŞOĞLU’NA genel başkanlık sürecinde başarılar diliyorum' ifadelerinde bulundu. 

İYİ Parti Kayseri'de şok istifa!