İyi Parti Kurucu Başkanı Metin Özışık vefat etti

Uzun süredir kanserle mücadele eden İyi Parti Kurucu Başkanı Metin Özışık bugün akşam saatlerinde vefat etti. Haberin detayı Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

İyi Parti Kurucu Başkanı Metin Özışık vefat etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kurucu Başkanı, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı ve emekli binbaşı Metin Özışık, uzun zamandır mücadele verdiği kanser hastalığı sonucu vefat etti.

Özışık, hastalığıyla alakalı sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda şunları kaydetmişti; "Erciyes Üniversitesi’nde yoğun bakımdan dün çıktım. Bir süre daha buralardayım. Bir kemoterapi aldı vurdu. Herkese güzel mesajları için teşekkür ederim. Her mesaj enerji verir. Yazın ya da dua edin. Ödemden yürümeyi unuttum. Ama bir Aboubakar golü seyretmeden bir yere gitmem. Bu süreçte herkes Yozgat kimliğiyle sarıldı, siyaset üstü sevgi gerçekten güç veriyor."

Vefat eden Metin Özışık, bugün ikindi namazına müteakip Çapanoğlu Büyük Camii'nde cenaze namazının ardından Sarıtopraklık Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Metin Özışık Kimdir ?

1966 Yozgat doğumlu olan Metin Özışık;  ilk ve orta öğrenimini Yozgat'ta tamamladı. 1984 yılında Işıklar Askeri Lisesi'ni, 1988 yılında Kara Harp Okulu'ndan mezun olan Özışık, 20 yıl Türk Silahlı Kuvvetleri'de görev yaptı. 2007 yılında emekli oldu.

2009 - 2017 yılları arasında Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı görevini de üstlenen Özışık,10 Kasım 2017 tarihinde Yozgat İyi Parti Kurucu İl Başkanı oldu. Metin Özışık, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Millet İttifakı kapsamında İYİ Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı oldu.