İYİ Partili Yiğen'den Keskinkılıç'a tepki!

İYİ Parti Kocasinan Belediyesi Meclis Üyesi Muharrem Yiğen, İYİ Parti'den istifa eden meslektaşı Tahir Keskinkılıç'a sert sözlerle tepki gösterdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde..

İYİ Partili Yiğen'den Keskinkılıç'a tepki!

İYİ Parti Kocasinan Belediyesi Meclis üyesi Muharrem Yiğen İYİ Parti’den istifa eden meslektaşı Tahir Keskinkılıç’a, “Gelince hayatımıza ışık mı getirdin ki gidince karanlıkta kalalım. Gidersen git” diyerek tepki gösterdi.

İYİ Partili Yiğen'den Keskinkılıç'a tepki!
2023 seçimlerinde İYİ Parti'den milletvekili aday adayı olan ünlü iş insanı Avutat Tahir Keskinkılıç, partiden istifa ettiği duyurmuştu.
Keskinkılıç istifa açıklamasında 'Seçmeni yok sayıp, kendi varlığını seçmene borçlu olduğunu unutan siyasi bir üslubun karşısında pozisyon koruyup sessiz kalacak bir kişiliğimiz olmamıştır' ifadelerine yer vermişti.

İYİ Partili Yiğen'den Keskinkılıç'a tepki!
Keskinkılıç istifa mektubunda, "Siyasi partiler, kendi içinde liyakata önem vermediği, tercihleri ile değişimi öncelemediği , içinde bulunduğu topluma bir umut ışığı sunamadıkları takdirde, bütün söylemleri insanları oyalama ve hamasetten öteye gidemez. Değişimin en çok arzulandığı bir iklimde, bu değişimin öncüsü olma ihtimali olan kimselerin, gelinen noktada düşündükleri şeyin sadece kendi ve çevresindekilerin ikbali olduğu, maalesef uygulanan politikalar ve tercihlerle apaçık bir şekilde ortaya çıkmıştır. Kendi hatalarına kör ama başkalarının hatalarına şahin kesilen bu tarz-ı siyasetin, toplumun umuduna karşılık verme ihtimali ne yazık ki kalmamıştır." İfadelerine yer vermişti.

İYİ Partili Yiğen'den Keskinkılıç'a tepki!
İYİ Partiyi eleştirerek istifa eden Keskinkılıç’a tepkiler gecikmedi. 

İYİ Partili Yiğen'den Keskinkılıç'a tepki!
İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Avukat Muharrem Yiğen, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Yiğen açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “İYİ Partimize gelişinden makam-mevkii beklentisi içinde olduğunu anlamayan kalmamıştı. Siyaset biraz da hedeflerle yapılır. Makam beklentisi içinde olmanı hiç yadırgamadım. Normal karşıladım. Ama hepsinden önemlisi emek verilmesi lazım, mücadele lazım. Sen partiye gelip 3-5 kişiyle muhatap olacaksın burnun havada gezip işimi halledip giderim diye düşüneceksin “İyi de o işler öyle olmuyor işte”istediğin olmadı diye de ben sitifa ediyorum diyeceksin. Ülke,şehir,köy kasaba nedir? dengeleri nelerdir? bilmeden siyaset yapılmaz. Senin istifanda bize bir şey kaybettirmez! Gelince hayatımıza ışıkmı getirdin ki gidince karanlıkta kalalım. Gidersen git lannnn”