İyi seyirler Develi!

Geçtiğimiz ay vizyona giren 'Dedemin Gözyaşları' Develi'de izleyiciyle buluşacak. Bilet fiyatları ise yüz güldürdü. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

İyi seyirler Develi!

Geçtiğimiz ay vizyona giren 'Dedemin Gözyaşları' sinema filmi 11-17 Ekim tarihleri arasında Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezi'nde yayınlanacak.

Her gün 19:00'da Hafta sonu da 14:00 ve 19:00'da yayınlancak sinema filminin bilet fiyatları tam 60 TL, öğrenci 50 TL şeklinde belirlendi.

İyi seyirler Develi!

Dedemin Gözyaşları konusu

Başrollerinde Hüseyin Elmalıpınar, Seda Tosun, Halil Ergün ve Erkan Petekkaya gibi isimlerin yer aldığı Dedemin Gözyaşları, lösemiyle mücadele eden torunu Mustafa'yı büyüten Kemal ile torununun hikâyesini anlatıyor.

Lösemiyle mücadele eden torunu Mustafa'yı büyük bir sevgiyle büyüten Kemal'in hayatı, hiç beklemediği bir anda, bambaşka bir yöne savrulur. Küçük bir sahil kasabasında, dedesinin yanında mutlu bir çocukluk geçiren Mustafa'nın 10 yaşında yakalandığı amansız hastalık hem Kemal'i hem de tüm mahalleyi derinden etkiler.

Bu zorlu süreçte, dede Kemal ile tanışan bir muhabirin gerçek kimliğini saklayarak haber peşinde koşması, beklenmedik olayların fitilini ateşler.