KADEM Kayseri'den Hayır Çarşısı!

Kadem Kayseri İl Temsilciliği Gazze için yardım kampanyası düzenledi. Vatandaşlar düzenlenen kampanyaya yoğun ilgi gösterdi.

KADEM Kayseri'den Hayır Çarşısı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Siyonist terör devleti İsrail’in Gazze’de 10 aydır yaptığı soykırımda 40 binden fazla insan hayatını kaybetti. Yapılan zulüm ve saldılar sonunca Gazze’de hayatta kalmaya çalışan insanlar gıda ve hijyen malzemelerine ulaşmakta büyük sıkıntı yaşamakta. Bu olumsuzluklar nedeniyle Kadın ve Demokrasi Vakfı’nın (KADEM) başlattığı ‘Gazze'ye Kardeş Payı’ kampanyası temsilciliklerin bulunduğu illerde ‘hayır çarşısı’ düzenlenerek devam ediyor.

KADEM Kayseri'den Hayır Çarşısı!

Kampanyanın başlatılma amacı; insanlık onuruna yakışır bir şekilde savaşın, açlığın ve susuzluğun ortasında mücadele veren Gazze halkına yardım eli uzatmak. 
KADEM Kayseri Temsilciliği de bu soykırım duyarsız kalamayarak ‘hayır çarşısı’ düzenledi. Düzenlenen ‘hayır çarşısı’na Kayserliler yoğun ilgi gösterdi. Kampanyaya ‘Gazze’ye Kardeş Payı’ hesabı üzerinden de bağışlar yapılabilmekte. Ayrıca SMS ile de kampanyaya destek olunabilmekte. Başlatılan kampanya sayesinde elde edilen gelir ve bağışlar, gıda ve hijyen malzemeleri olarak Kızılay’ın gemileriyle Gazze'ye ulaştırılacak.