Kaderin cilvesi

Kayserispor'un golcüsü Duckens Nazon, PFDK tarafından verilen iki maçlık cezasını ilginç bir şekilde Sivasspor karşısında çekiyor. Ceza sürecinin detayları ve Nazon'un sahalara dönüşü ve gelişmelerin ayrıntıları Kayseri Haberi'nde...

Kaderin cilvesi

Kayserispor’un golcü oyuncusu Duckens Nazon, geçen sezonun 37. haftasında oynanan Konyaspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından iki maç ceza aldı. Ancak, bu cezanın tamamlanma şeklinde ilginç bir şekilde dikkat çekti.

Kaderin cilvesi

Nazon’un Ceza Süreci çok ilginç

Nazon'un cezasının iki kez aynı rakip karşısında tamamlanması, 'kaderin cilvesi' olarak yorumlandı. Kayserispor’un hücum hattındaki etkili silahı, cezasının bitmesiyle birlikte bir sonraki karşılaşma olan Trabzonspor maçında forma giyebilecek.

Kaderin cilvesi

Nazon, geçen yıl 2 gol, 1 asist yapmıştı

Geçtiğimiz sezon 13 maçta 2 gol ve 1 asist yaparak toplamda 846 dakika forma giyen Nazon, takımının hücum gücüne önemli katkılarda bulunmuştu. Nazon'un bu sezon göstereceği performans merak ediliyor. Haitilinin son derece hırslı ve istekli oluşu yüzleri güldürüyor. Haitili, ilk golünü Başakşehir'e, ardından da Ankaragücü'ne karşı atmıştı.