Kadıköy'e as kadro

Kupada gruptan çıkan ve Fenerbahçe ile eşleşen Kayserispor, Kadıköy'de tarih yazmaya hazırlanıyor. As kadro İstanbul'da zafer için sahada olacak.

Kadıköy'e as kadro

2008 RUHU GERi DÖNDÜ!

2008 yılında tarihi başarıya imza atıp Türkiye Kupası’nı kazanan Kayserispor, bu başarıyı tekrarlamak için yeniden yola düştü. Önce iki eleme turunu geçen ardından grupta ikinci sırada yer alıp adını son 16 takım arasına yazdıran Kayserispor, çeyrek fi nale kalabilmek için Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular, tarihi yeniden yazmak için Fenerbahçe engelini aşacaklarına olan inançları tam. Kupa maçları nedeniyle ligde bu haftasonu maç olmaması as kadronun da sahada olacağı anlamına geliyor. Teknik Direktör Tolunay Kafkas, ekibiyle kafa kafaya verip Fener’i elemenin yollarını aramaya başladılar. En ufak detay bile incelenip zaferin şifresi aranıyor.

HERKES GÖREVE HAZIR!

İnegöl deplasmanına cezalı Mabiala’nın yanısıra Vanderley, Mijailovic, Simic ve Cem Can götürülmemişti. Mabiala’nın cezası sona erdi. Diğer dört isimde takımla idmanlara başladılar. Kadıköy’deki tarihi akşam öncesi takımda eksik bulunmuyor. Teknik Direktör Tolunay Kafkas, as kadroyu sahaya sürüp çeyrek fi nale kalmanın yollarını arayacak. Bu tip maçlar öncesi oyunculara ekstra bir motivasyon yüklemeye gerek olmadığını ifade eden Tolunay Kafkas, “Herkes bu karşılaşmaya kendisini en iyi şekilde hazırlar. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak kritik sınava hazırız. Önceliğimiz lig olsa da Fenerbahçe karşısında kesinlikle ana hedefi miz turu geçmek olacak. Kadıköy’e tur için çıkıp buna ulaşmak için de bütün gücümüzü ortaya koyacağız” diye konuştu.