Kadir Ezildi'nin nişanlısının açık hali ifşa edildi: Dava açıyor!

Kadir Ezildi ve nişanlısı Gamze Türkmen sosyal medyada gündem oldu! Yaptığı gösterişli nişanlar ve altınlarını sergilemesiyle eleştiri alan Kadir Ezildi ile Gamze Türkmen çifti bir kez daha ülke gündemine oturdu. Gamze Türkmen'in başörtüsüz hali canlı yayında ifşa edildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kadir Ezildi'nin nişanlısının açık hali ifşa edildi: Dava açıyor!

Program sunucusu ve fenomen Kadir Ezildi ile nişanlısı Gamze Türkmen nişan törenleriyle gündem olmuştu. İkilinin ismi yeni bir skandalla gündeme geldi. Gamze Türkmen’in başörtüsüz hali canlı yayında ifşa edildi. Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz ekibi, tesettürlü olan Gamze Türkmen’in açık halini canlı yayında sansürsüz şeklide paylaştı. Bu olay sonrası ekibe tepkiler çığ gibi büyürken Kadir Ezildi de sessizliğini bozdu.

Kadir Ezildi'nin nişanlısının açık hali ifşa edildi: Dava açıyor!

Ezildi, nişanlısının ve kendisinin kişilik haklarına saldırıldığını ifade ederek dava açılacağını duyurdu. Kadir Ezildi daha sonra açıklama yaparak ‘Gamze gayet iyi. Neler neler diyeceğim de dilimi tutmak istiyorum, ağzımın hiç ayarı yok. Neyi çekemedin acaba sen de o videoyu aile ortamından alan kişi... O kıza ne gibi bir hasetlik duydun. Nişanlımın arkasındayım’ dedi.

Temizlik programıyla tanınan Kadir Ezildi, son günlerde özel hayatıyla gündemde. Gamze Türkmen ile iki kez nişanlanan Kadir Ezildi evlilik hazırlığı yapıyor. Başörtülü olan Gamze Türkmen’in, saçlarının açık olduğu hali bir televizyon programında paylaşıldı. Büyük tepkilere neden olan görüntüler sonrası Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen harekete geçti. Instagram hesabından avukatının açıklamasını paylaşan Kadir Ezildi yasal işlem başlatılacağını duyurdu.

Bir paylaşım daha yapan Kadir Ezildi, ‘Elalem değil elli alem gelse de biz çok mutluyuz hamdolsun iyikim’ yazdı. Gamze Türkmen’den paylaşım Gamze Türkmen de Instagram hesabından paylaşım yaparak, ‘Her koşulda yanımda olduğun için minnettarım. Varlığın ve desteğin her şeyden kıymetli’ dedi.