Kadir Has'ta her zaman favoriyiz

Tolunay Kafkas, futbolcu olarak efsaneleştiği Trabzon'a karşıhoca olarak adını duyurduğu Kayserispor'un başında pazartesi akşamı rakip olacak.

Kadir Has'ta her zaman favoriyiz

ESKİ TAKIM ARKADAŞI!

Kaderin cilvesi pazartesi akşamı birçok eski dostu birbirine rakip edecek. Tolunay Kafkas, 1993-98 yılları arasında formasını giyip efsaneleştiği Trabzon’da 27 Ocak 2013’te hoca olarak görev yapıp 15 maç görevde kalmıştı. Kafkas, hocalık kariyerinde ise patlamayı Kayserispor’da yapmış 2007- 2010 yılları arasında Türkiye Kupası zaferi, puan ve sıralama rekorlarına imza atmıştı. Genç teknik adam Kayserispor’dan ayrılırken ise koltuğu futbolculuk döneminde Trabzon’da birlikte top koşturduğu Shota Arveladze’ye bırakmıştı. Kader, iki eski takım arkadaşını, futbolculuk dönemlerinde zirveye çıktıkları Trabzon ile hocalıkta zirveye çıktıkları Kayseri’de birbirlerine rakip edecek. Pazartesi akşamı bir tarafta Tolunay Kafkas diğer tarafta ise Shota olacak. Her iki isimde iki camia için önemli ve efsane isim konumundalar.

DOSTLUK BAŞKA ALIŞVERİŞ BAŞKA

Kaderin cilvesi pazartesi akşamı birçok eski dostu birbirine rakip edecek. Tolunay Kafkas, 1993-98 yılları arasında formasını giyip efsaneleştiği Trabzon’da 27 Ocak 2013’te hoca olarak görev yapıp 15 maç görevde kalmıştı. Kafkas, hocalık kariyerinde ise patlamayı Kayserispor’da yapmış 2007-2010 yılları arasında Türkiye Kupası zaferi, puan ve sıralama rekorlarına imza atmıştı. Genç teknik adam Kayserispor’dan ayrılırken ise koltuğu futbolculuk döneminde Trabzon’da birlikte top koşturduğu Shota Arveladze’ye bırakmıştı. Kader, iki eski takım arkadaşını, futbolculuk dönemlerinde zirveye çıktıkları Trabzon ile hocalıkta zirveye çıktıkları Kayseri’de birbirlerine rakip edecek. Pazartesi akşamı bir tarafta Tolunay Kafkas diğer tarafta ise Shota olacak. Her iki isimde iki camia için önemli ve efsane isim konumundalar.