Kahreden detay: Haberi duyanlar bir kez daha sarsıldı – Develi Mikail Bozlağan'a ağlıyor

Ankara'daki terör saldırısında kullanılan aracın sahibi olan ve gasp edilerek öldürülen Kayserili Veteriner Mikail Bozlağan'ın, 6 ay önce baba olduğu öğrenildi. Develi, kaybettiği şehidine ağlıyor. Şehidin otopsi işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Bu işlemlerin ardından 2 Ekim Pazartesi günü toprağa verilmesi bekleniyor. 

Kahreden detay: Haberi duyanlar bir kez daha sarsıldı – Develi Mikail Bozlağan'a ağlıyor

Develi'yi yasa boğan bir haber daha geldi, Ankara'da meydana gelen terör saldırısında kullanılan aracın sahibi Veteriner Mikail Bozlağan’ın, yeni baba olduğu öğrenildi.

Bu kahreden detay, tüm Kayseri’yi bir kez daha derinden sarstı. Bozlağan'ın ailesi, acı kayıplarının ardından büyük üzüntü yaşarken, taziyelerini de kabul etmeye başladı.Kahreden detay ise Mikail Bozlağan'ın 6 ay önce baba olduğu oldu. Bozlağan, iki yıl önce dünyaya girmiş ve 6 ay önce de baba olmuştu. Bu acı haber, aileyi ve tüm Develi'yi derinden sarstı. Bozlağan'ın yakınları büyük üzüntü yaşıyor. 
Şehit Veteriner Mikail Bozlağan, hain bir terör saldırısının kurbanı oldu. Bozlağan'ın gasbedilen aracı, Ankara'daki İçişleri Bakanlığı önünde bomba yüklü bir araç olarak kullanıldı. Mikail Bozlağan'ın ölümü, hem Develi, hem de tüm Türkiye’yi yasa boğdu. 
Umut ederiz ki, terörün her türlüsüne karşı birlik ve beraberliğimizi korur; böyle acı haberleri bir daha duymayız.