Kahveciler Odası seçime gidiyor

Kayseri Kahveciler Odası önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan seçimle yeni başkanını belirleyecek. Seçimde aday olacağını açıklayan Hamdi Volkan Çakmak üyelere destek çağrısında bulunurken Kayseri'de bir ilk olarak yönetimde kadınlara da yer vereceklerini söyledi.

Kahveciler Odası seçime gidiyor

20 Şubat 2022 tarihinde yapılacak olan Kayseri Kahveciler Odası başkanlık seçimleri, Melikgazi Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

10 yıldır Kayseri’de çay ocağı çalıştıran 35 yaşındaki Hamdi Volkan Çakmak seçimlerde aday olacağını açıklarken, esnafın sıkıntısını bildiğini ve bu sıkıntıların ortadan kaldırmak için yenilikçi, genç ve dinamik bir yönetimle seçimlere hazırlandıklarını dile getirdi.

YÖNETİMDE KADINLAR DA OLACAK

Çakma Kayseri Kahveciler Odası yönetiminde bir ilk olarak yönetimde kadınlara da yer verdiklerini belirtti. Yeni projelerle fark yaratan bir oda olma amacıyla bu yola çıktıklarını dile getiren Hamdi Volkan Çakmak, “Oda üyelerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Pazar günü gerçekleştireceğimiz kongremizde de projelerimizi sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Üyelerimizden desteklerini ve kongreye katılmalarını bekliyoruz.” dedi.

>>Selma Kösedağ