Kale sağlam ellerde – Kayserispor Haberleri 

Kayserispor'un kalecileri, Behram Zülaloğlu'nun yönetimindeki sıkı antrenman programıyla form tutuyor. Performanslarını zirveye taşıya genç eldivenler, her an kaleye geçecek gibi çalışıyor. Genç file bekçisi Bilal Bayazit, Kayserispor'un bu sezon başarısında büyük rol üstleniyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kale sağlam ellerde – Kayserispor Haberleri 

Kayserispor'un kalecileri, bir dönem Kayseri Erciyesspor'da da forma giymiş kaleci antrenörü Behram Zülaloğlu'nun gözetiminde sıkı bir antrenman programıyla çalışıyor.

Kaleciler, her an forma giyecekmiş gibi form grafiklerini üst düzeyde tutuyor. Büyük bir performans sergileyen genç eldivenler, şu an kaleyi koruyan Bilal Bayazit’in de formda kalmasını sağlıyor. Zülaloğlu'nun sıkı antrenman programı, kalecileri epey bir yorarken, performansların artması yönetim ve taraftarın yüzünü güldürüyor.

Kale sağlam ellerde – Kayserispor Haberleri 

2013 yılında Kayseri Erciyesspor'da da forta terleten Zülaloğlu, futbolcuların, adeta pestilini çıkarıyor. Bu sıkı çalışma ve emek, kalecilerin antrenman performanslarını yükseltirken, genç file bekçisi Bilal Bayazit, gösterdiği olağanüstü performansla dikkat çekiyor. Takıma büyük katkı sağlayan Bilal, özellikle Gaziantep FK maçında kalesinde devleşmişti. Çok iyi bir hava yakaladıklarını ve çıkışı Beşiktaş karşısında da sürdürmek istediklerini kaydeden Bayazit, bu sezon oynanan 5 maçın tamamında forma giydi. Bayazit, geçtiğimiz sezon da 38 maçın 30’unda şans bulmuştu. 
Bilal’in başarılı performansı takımın puan sıralamasında da etkisini gösterdi. Genç eldiven, kalesinde sadece 3 gol gördü.