Kaleci Çağrı'ya eşi ve çocuklarından destek

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerimizin geride kalan hafta Hacılar –Fevzi Mercan Stadı'nda oynadıkları ve konuk Talasgücü Belediyespor'un net skorla 3-0 kazanarak gruptaki zirve yarışını sürdürdüğü karşılaşma ilginç görüntülere sahne oldu.

Kaleci Çağrı'ya eşi ve çocuklarından destek

Karşılaşmada rakibine oranla kazanmayı çok daha fazla isteyen ve sonuçta bunu başaran Talasgücü Belediyesporlular hakemin bitiş düdüğü ile sarmaş- dolaş oldular.

Bu zorlu DERBİ mücadelesini tribünden heyecanla izleyen Talasgücü Belediyesporlu futbolcuların aileleri ve dostları maç sonunda saha içine inerek onların coşkusuna ortak olup, tebrik ettiler.

İşte bunlardan biri de Talasgücü Belediyespor’un tecrübeli file bekçisi Çağrı Tanrıbilir’in eşi Kübra Tanrıbilir ve  minik çocukları  Kerem (6 yaşında) ile Beren ( 4 yaşında ) idi. Maç bitiminde saha içinde babalarına sarılıp kucaklayan Kerem ve Beren‘in mutluluklarına diyecek yoktu.

Beraber fotoğraf çektirdiler, sonra da gidip tüm Talasgücü Belediyespor camiasının bulunduğu ZAFER tablosunda yerlerini aldılar.

Kaleci Çağrı Tanrıbilir eşi ve çocuklarının kendine UĞUR getirdiklerini ve çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek ‘ Hedefimiz öncelikle 6. Grupta şampiyon olmak. Bunu başaracak inanca ve güce sahibiz. Talasgücü camiası olarak Kayseri’mizi Türkiye 3. Liginde temsil etmeyi çok istiyor ve bunun mücadelesini veriyoruz…’ diye konuştu.

Haber: Muhammed Kösedağ

Foto: Bekir Demirağ