Kamu hastanelerine 1028 kişi alınacak – KPSS şartı yok!

Kamu hastaneleri personel ihtiyacını karşılamak için ülke genelinde 1028 kişilik alım yapacağını duyurdu. KPPS şartı olmadan tüm vatandaşlar başvuru yapabilecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kamu hastanelerine 1028 kişi alınacak – KPSS şartı yok!

Kamu hastaneleri personel ihtiyacını karşılamak adına 1028 kişilik personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden başvuruya açılan personel alım ilanına KPSS şartı olmadan tüm vatandaşlar başvurabilecek.

İŞKUR tarafından özellikle kamu kurumlarında ihtiyaç duyulan kadrolara yönelik istihdamın sağlanması amacıyla birçok ilan açılıyor. Açılan bu ilanlar zorlu ekonomik koşullar altında hayatını devam ettirmek zorunda olan ve iş arayan vatandaşlar için fırsat oluyor. Kamu hastanelerine açılan yeni 1028 kişilik ilan için KPSS şartı aranmıyor. Adayların belirlenen kriterleri sağlaması gerekiyor.

İşte adaylarda aranan kriterler;

Başvurulan pozisyonların gerektirdiği eğitim seviyesine sahip olmak,
Kamu haklarından mahrum olmamak,
Erkek adaylar için askerlik ilişiği bulunmaması
T.C. vatandaşı olmak
18 yaşını doldurmuş olmak,
İŞKUR’a kayıtlı olmak veya bilgilerin güncel olması gerekmektedir.

Başvurular yalnızca online olarak kabul edilecektir. Her aday İŞKUR sistemine kayıtlı bilgileri üzerinden başvurularını yapabilecekler.

Asgari ücret veya üzerinde maaş imkanı!

Bu alımlar da KPSS şartı aranmazken, işe kabul edilecek kişilere pozisyonun gerektirdiği nitelikler ve çalışma koşullarına bağlı olarak maaş ödemesi yapılacak. Ücretler asgari ücret seviyesinde başlayarak, işin niteliği ve deneyimine göre artış gösterebilecek. Yapılan açıklamada istihdam edilecek kişilerin çalışma alanlarına göre daha yüksek maaşlar almasının da mümkün olacağı ifade ediliyor.

İLANA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ...