Kapalı Kale'den birlik mesajı - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un bu sezon galibiyet hasreti devam ediyor. 26 Ekim Cumartesi günü Hatayspor deplasmanına çıkacak. Kapalı Kale Taraftar Grubu, takımlarını deplasmanda yalnız bırakmıyor. Tüm ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde...

Kapalı Kale'den birlik mesajı - Kayserispor Haberleri

Kayserispor, 26 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Hatayspor'un konuğu olacak. Bu karşılaşma galibiyet yüzü göremeyen her iki takımın karşılaşması olacak. Sinan Kaloğlu yönetimindeki Sarı-Kırmızılı takım, maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Kayserispor taraftarı 'Kapalı Kale' takımlarını bu zorlu mücadelede yalnız bırakmayacak.

Kapalı Kale'den 'Gün, Birlik Günü' mesajı

Kapalı Kale Taraftar Grubu, bu önemli maç öncesinde bir açıklama yayımladı. 'Gün birlik günü, biz biriz, beraberiz' başlığı ile yapılan açıklamada, zor günlerden geçen takımın her zamanki gibi taraftar desteğiyle ayağa kalkacağına vurgu yapıldı ve şu ifadelere yer verildi: "İçinden geçtiğimiz zor dönemin farkındayız, ancak hiçbir zafer kolay kazanılmıyor! Kayserispor, her zaman zorlukları aşarak yükselmeyi bilen bir takım olmuştur. Bugünkü süreç de bizi daha güçlü yapacak. Biz birlikteyiz, biz Kayseriyiz! Sahada ter döken oyuncularımıza desteğimizi göstermek, onların moral ve motivasyonunu artırmak bizim elimizde. Sarı-kırmızı renklerle her zaman omuz omuza, inançla, sonuna kadar mücadele edeceğiz! En büyük zaferler zorluklarla gelir; bu yolda hep birlikteyiz! Daha güçlü döneceğiz."

Kapalı Kale'den birlik mesajı - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da 3 eksik oyuncu bulunuyor

Hatayspor ile Kayserispor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika Mersin'de oynanacak. Mersin Stadyumunda saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşma öncesinde Sarı-Kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Majid Hosseini ve Anthony Uzodimma ile kart cezalısı Aylton Boa Morte forma giyemeyecek.