Kapalı Kale'den önemli açıklama – Kayserispor Haberleri

Kayserispor taraftarları, takımlarına moral vermek amacıyla Pazar günü tesislere gidecek. Bu özel öncesi Kapalı Kale'den önemli açıklamalar yapıldı. Başakşehir maçı öncesi yapılacak ziyaretin ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kapalı Kale'den önemli açıklama – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un fedakar taraftarı Kapalı Kale, Rams Başakşehir maçı öncesi takımlarına moral vermek için kulüp tesislerini ziyaret edecek. Pazartesi günü oynanacak olan Başakşehir müsabakası öncesinde hazırlıklar yapılıyor. Kapalı Kale, organizasyonun ayrıntıları hakkında açıklama yaparken önemli uyarılara dikkat çekildi.

Taraftar, tesis ziyareti öncesi, pazar günü saat 16.00 ile 17.00 arasında Kayserispor Buluşma Noktasında (Mimarsinan Parkı içinde) buluşup, toplu şekilde hareket edecek. Aracı olmayanlar için ücretsiz servisler sağlanacak. Ziyaret saat 18.00'de gerçekleşecek.
Taraftarın sarı-kırmızı renkli kıyafetler ve atkılara takmaları duyuruldu. Araç konvoyu sırasında trafik kurallarına uyulması noktasında önlemler alındı. Organizasyon sırasında (torpil) ve benzeri patlayıcıların kullanılmasının yasak olduğu bildirildi. Tesis ziyareti süresi boyunca, Kapalı Kale’ye ayak uydurulacak ve bireysel davranışlardan kaçınılmasının altı çizildi. 
Kayserispor taraftarları, bu özel organizasyonla takımlarına destek verecek. Kayserispor, Pazartesi günü sahasında Başakşehir'i ağırlayacak. Karşılaşma saat 20:00’de başlayacak. Kapalı Kale lideri Ahmet Dirgenali, 'Pazar akşam tesis ziyareti, geliyor' diye açıklama yapmıştı.