Kapalı Kale hesap sordu - Son dakika spor haberleri

Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Milli Takımlar teknik direktörü Vincenzo Montella'ya çağrıda bulundu. Taraftarlar, Bilal Bayazıt'ın milli takım kadrosuna alınmamasına tepki gösterdi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kapalı Kale hesap sordu - Son dakika spor haberleri

Kayserispor taraftarı Kapalı Kale, Bilal Bayazit'in A Milli Takıma davet edilmemesine sert tepki gösterdi. 

Kapalı Kale'nin mesajı "Adalet mi? Lobi mi?" başlığıyla yayımlandı. Kapalı Kale, Milli Takım seçimlerinin bu adalet anlayışına uygun olmadığına vurgu yaparak, "Türkiye Futbol Federasyonunun geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu başkanlık değişiminden sonra seçilen başkan sayın İbrahim Hacıosmanoğlu Türk futbolu içinde cereyan eden adaletsizlikleri ortadan kaldırarak, futbolcumuza yeni ve temiz bir sayfa açacağını beyan etmişti. Ancak açılan bu sözde temiz sayfanın Türk Milli Takımı cephesine aynı oranda yansıdığını göremediğimizi beyan etmekle beraber dikkatleri şu hususa çekmek isteriz." denildi.  

Kapalı Kale hesap sordu? Son dakika spor haberleri

Milli Takım oyuncu havuzu kimin elinde?

Kapalı Kale, "Milli Takım oyuncu havuzu kim ya da kimlerin kontrolünden geçiyor?" diye sordu ve "1- Milli Takımlara seçilen oyuncu havuzu kim ya da kimlerin kontrolünden geçiyor? 2- Bu seçmeler yapılırken oyuncu menajerlerinin lobisi ne kadar etkili oluyor? Örneğin kalecimiz Bilal Bayazit geçtiğimiz sezon dahil olmak üzere oyun istatistiklerine baktığımızda 7.6 - 8.2 arasında oyun ortalaması yanında çoğu kez de birçok futbol programında haftanın karmasına seçilmeyi başarmış hatta bu istatistikleri ile Avrupa kulüplerinin transfer radarına girmeyi başarmıştır" diye tepki verildi. 

Kapalı Kale hesap sordu? Son dakika spor haberleri

Kapalı Kale: Galler maçında şehrinin kahramanı Bilal Bayazit olabilirdi

Taraftar grubu Kapalı Kale, Kayseri’de oynanacak Galler maçında, Bilal Bayazıt’ın kendi şehri ve taraftarı önünde sahaya çıkmasının hak ettiğini savunarak, "Biz buradan hem federasyon başkanı Sayın Hacıosmanoğluna hemde Milli Takımlar teknik sorumlusu Vincenzo Montella seslenmek istiyoruz! Bilal Bayazit'in milli kadroya seçilmesi için daha ne yapması gerekiyor? Kayseri'de oynanacak olan Galler müsabakasında kalecimiz Bilal kendi şehri ve taraftarı önünde bu şanslı formayla ödüllendirilemesi yakışık olmaz mıydı diyor; Takdiri Türk futbol kamuoyuna saygılarımızla bırakıyoruz!" ifadeleri kullanıldı.