Kapalı Kale Kayserispor için yürüyecek

Kayserispor'un tutkulu taraftar grubu Kapalı Kale büyük bir etkinlikle bir araya geliyor. 12 Ağustos Cumartesi günü, saat 18:00'de Alpaslan Parkı'ndan başlayacak olan 'Büyük Kayserispor Yürüyüşü' Cumhuriyet Meydanında son bulacak. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kapalı Kale Kayserispor için yürüyecek

Kayserispor'un ateşli taraftar grubu "Kapalı Kale," takımına olan bağlılığını ve coşkusunu göstermek için bir araya geliyor. "Büyük Kayserispor Yürüyüşü," 12 Ağustos Cumartesi günü saat 18:00'de Alpaslan Parkı'ndan başlayacak ve Cumhuriyet Meydanı'nda son bulacak.
Bu etkinlik, Kayserispor'a destek vermek isteyen herkesi kapsıyor. Renkli meşaleler, bayraklar ve coşkulu tezahüratlar eşliğinde gerçekleşecek olan yürüyüş, şehrin futbol sevgisini bir kez daha ortaya koyacak. Taraftarlar, Kayserispor'a olan sevgilerini ve takımlarına olan inançlarını bu etkinlikte bir araya gelerek gösterecekler.
Yürüyüşün güzergahı boyunca, taraftarlar Kayserispor'a olan desteklerini yüksek sesle dile getirecek. Alpaslan Parkı'ndan başlayarak Cumhuriyet Meydanı'nda son bulacak olan bu gövde gösterisi, şehirdeki futbol sevgisini birleştirmeyi amaçlıyor. 
Kayserispor taraftarları, bu büyük yürüyüşle birlikte takımlarına olan sevgi ve inançlarını bir kez daha gösterme fırsatı bulacaklar. Futbolun birleştirici gücü altında, şehirdeki herkes bu etkinlikte Kayserispor sevgisiyle bir araya gelecek.