Kapalı Kale Recep Uçar'ı bağrına bastı – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un, Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup etmesinin ardından Kapalı Kale taraftar grubunu, teknik direktör Recep Uçar'ı tribüne davet ederek sevgi dolu tezahüratlarla teşekkür etti. Bu özel anlar, taraftar ile Uçar arasında büyük bir bağ oluşturuldu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kapalı Kale Recep Uçar'ı bağrına bastı – Kayserispor Haberleri

Kayserispor, Süper Lig'deki 5. Hafta mücadelesine Gaziantep FK’yı 2-0 mağlup etmesi şehrin havasını değiştirdi.  Takımın ateşli taraftarı Kapalı Kale, yeni teknik direktörünü, bağrına bastı. Kapalı Kale taraftar grubu, teknik direktör Recep Uçar'ı tribüne davet etti.

Maç sonunda tribünlerdeki coşkulu atmosfer görülmeye değerdi. Taraftar, galibiyetin ardından teknik direktör Recep Uçar'a büyük sevgi gösterdi. Uçar'ın tribün çıkışıyla birlikte stadyumda büyük bir sevinç patlaması yaşandı. Taraftarlar, sevgi dolu tezahüratlarla Uçar'a teşekkür etti.

Teknik direktör Recep Uçar da bu sıcak anları alkışlarla karşıladı. Uçar, ilk maçında 3 puan kazandırırken, Kayserispor camiası ile olan bağı da güçlenmiş oldu. Kapalı Kale, sadece saha içinde değil, saha dışında da büyük bir aile olarak bir arada desteklediğini sürdürmüş oldu.