Kapalı Kale, Transfer Yasağına Karşı Harekete Geçiyor - Kayserispor Haberleri

Kayserispor Taraftarı Kapalı Kale, Transfer Yasağına karşı b planını hazırladı. Kapalı Kale, kulüplerine destek olmak için büyük bir azim ve kararlılıkla şehirde hareketlilik yaratmaya çalışıyor. Bu girişimler, futbolseverler arasında takdir ve destek topluyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kapalı Kale, Transfer Yasağına Karşı Harekete Geçiyor - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un cefakar taraftar grubu "Kapalı Kale", kulübün transfer yasağının kaldırılması için b planını harekete geçirmenin hesabını yapıyor. Şehri hareketlendirmek için büyük bir adım atmaya hazırlanan Kapalı Kale, Tribün Lideri Ahmet Dirgenali, taraftarların bir araya gelerek kulüplerine destek olacaklarını ve transfer tahtası konusunda hedeflerini açıkladı.
Transfer döneminin başlamasıyla birlikte, Kayserispor'un mali sıkıntılar nedeniyle transfer yasağına maruz kalması taraftarları üzmüş olsa da, Kapalı Kale lideri Ahmet Dirgenali, pes etmeye niyetli olmadıklarını vurguladı. Taraftarlar, kulüplerinin transfer yapamayacağı dönemde bile desteklerini sürdüreceğini belirterek, şehirde bir dayanışma hareketi başlatmak istediklerini dile getirdi.
Ahmet Dirgenali, “Transfer tahtası konusunda şehri hareketlendirmek için biz üzerimize düşeni yapacağız ,konu ile alakalı çalışmalarımız başladı ilk etapta şehrin belirli bir kaç noktasına büyükçe kumbaralar koyacağız üzerimize düşeni yapalım da gerisi uğraşmayanların ayıbı olsun .Bu süreçte şehri hep beraber hareketlendirelim, zor zamanlar geçireceğiz .Elimizden gelenin son noktasına kadar bu işten vazgeçmeyeceğiz .Kayserispor 3-5 kişinin tekelinde değildir” dedi.
Kulübün transfer yasağının taraftarlar üzerinde olumsuz etkileri olsa da, Kapalı Kale'nin gösterdiği bu kararlılık ve şehirde oluşturmak istediği hareketlilik, tüm futbolseverlerin takdirini kazanıyor. Taraftarlar, sosyal medya platformlarında başlattıkları kampanyalarla da seslerini duyurmaya çalışacaklarını ve Kayserispor'a olan bağlılıklarını bir kez daha kanıtlayacaklarını dile getirdi.