Kapalı Kale Volkan Erdoğan'ı unutmadı!

Kayserispor'un Kapalı Kale taraftar grubu, 2 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden Volkan Erdoğan'ı vefatının yıl dönümünde unutmadı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de.

Kapalı Kale Volkan Erdoğan'ı unutmadı!

Kayserispor'un en büyük destekçisi Kapalı Kale, 2 yıl önce elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Volkan Erdoğan'ı unutmadı. Sarı-Kırmızılı takımın tribünlerinde her maçta tezahüratlarla anılan Erdoğan, vefatının yıl dönümünde de sevgi ve özlemle hatırlandı. Kapalı Kale, bu özel gün için duygusal bir paylaşım yaptı.

Kapalı Kale: Ateşin hala yanıyor içimizde patlamış bir Volkan gibi

Kapalı Kale taraftar grubu, Volkan Erdoğan'ı rahmetle anarak şu sözlere yer verdi: “Ateşin hala yanıyor içimizde patlamış bir Volkan gibi. Volkan Erdoğan kardeşimizi vefatının sene-i devriyesinde; rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyoruz.” Volkan Erdoğan'ın Kapalı Kale tribünlerinde bıraktığı bu büyük iz taraftarların ne kadar vefalı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Kapalı Kale Volkan Erdoğan'ı unutmadı!

Arkadaşları sürekli ziyarette bulunarak dua ediyor

Kayseri Anadolu Haber Gazetesi olarak, Volkan Erdoğan’a Allah’tan rahmet, ailesine ve Kapalı Kale Taraftar Grubu’na başsağlığı diliyoruz. İldem Mezarlığında toprağa verilen Volkan Demirel için arkadaşları yıl içinde belli aralıklarla ziyaret ederek dua ediyor.