Kapalı Kale yine haklı çıktı!

Kayserispor'un, 2021 yılında Rio Ave'den transfer ettiği Carlos Mane, attığı ve attırdığı kritik gollerle takımının kümede kalmasında önemli rol üstlendi. Mane'nin transfer süreci nasıl ilerliyor? Portekizli, Kayserispor'da devam edecek mi? Mane'nin Burak Yılmaz detayında neler var? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kapalı Kale yine haklı çıktı!

Kayserispor'a 2021'de Rio Ave'den transfer olan Carlos Mane, attığı kritik gollerle takımının kümede kalmasında büyük rol oynadı. İlk sezonda bazı zorluklar yaşansa da son sezon 25 maçta 5 gol ve 2 asistle dikkat çeken Portekizli oyuncu, Kapalı Kale’nin 'Come to Kayserispor' mesajını boşa çıkarmadı.

Portekizli, attığı kritik gollerle takımının kümede kalmasında önemli bir rol oynadı. Portekizli oyuncu, ilk sezonda teknik direktör Hikmet Karaman ile anlaşmazlıklar yaşasa da Burak Yılmaz ile zirveye çıktı. 25 maçta 5 gol ve 2 asistle dikkat çeken Mane, taraftarın beklentilerinin boşa çıktığını açıkladı. Mane, geçtiğimiz yıl büyük bir başarıya imza attı. Portekizli futbolcu, ilk süreçte yaşadığı bazı zorlukları aştı ve özellikle Burak Yılmaz'ın da desteğiyle performansını zirveye taşıdı. Mane, geçtiğimiz yıl 25 maçta forma giydi, 5 gol ve 2 asist yaparak takımının kümede kalmasında kritik bir rol oynadı.

Hikmet Karaman önünü kesti

Carlos Mane, Kayserispor'a transfer olduktan sonra ilk sezonda teknik direktör Hikmet Karaman ile yıldızı barışmadı. Portekizli, bu zorlukları, daha çok çalışarak aştı. Burak Yılmaz'ın takımına katılmasıyla birlikte Mane, adeta ikinci baharını yaşadı. Daha fazla oynama fırsatı bulan Mane, attığı ve attırdığı gollerle takıma büyük katkı sağladı. Antrenmanlarda gösterdiği performansı maçlarda da gösteren Mane, taraftarın yüzünü güldürdü.

Kapalı Kale yine haklı çıktı!

Kapalı Kale 30 Bin Twet atmıştı

Kayserispor taraftarı Kapalı Kale, Carlos Mane'nin Rio Ave'deki performansından dolayı yıldız oyuncunun gelmesini çok istiyordu. Mane'nin transferi için sosyal medyada 'Come to Kayserispor' kampanyaları düzenlenmişti. Kapalı Kale, toplamda 30 binin üzerinde Twet atarak, oyuncuyu Türkiye’ye davet etmişti. Taraftarların bu çağrısına kulak veren Mane de, Kayserispor'u tercih etti. Kayserispor'un Ganalı futbolcusu Bernard Mensah da Mane'ye destek vererek benzer çağrılarda bulundu.

Kapalı Kale yine haklı çıktı!

Burak Yılmaz ile kendine geldi

Carlos Mane, son sezon Kayserispor formasıyla çıktığı 25 maçta 5 gol atma gösterdi ve 2 asist yaptı. Portekizli de bu performansıyla takımının ligde kalmasında büyük rol oynadı. Mane'nin kritik golleri, özellikle zorlu maçlarda büyük katkı sağladı. Burak Yılmaz, takıma katıldığı andan itibaren Carlos Mane'nin performansında önemli bir artış gözlendi. Yılmaz, Kayserispor'un gol sorununu Mane ile aştı. Mane de, teknik direktör Burak Yılmaz'ınkendisine sunduğu fırsatı iyi değerlendirdi.

Kapalı Kale yine haklı çıktı!

Sözleşmesi sone erdi

Kayserispor ile sözleşmesi sona eren Carlos Mane’nin yeni sezonda devam etmesine kesin gözle bakılıyor. Kayseri’yi çok seven Mane de, ikinci baharını yaşadığı Kayserispor’da kalmayı düşündüğü ve önümüzdeki günlerde sözleşmesini uzatacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.