Kaptan Gökhan Sazdağı'na yakışmadı! Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da kaptan Gökhan Sazdağı, hırsına yenildi ve karşılaşmanın bitimine 13 dakika kala kırmızı kart gördü. Kaptanın oyun dışı kalması takıma büyük dezavantaj oluşturdu ve Kayserispor, büyük bir fırsatı elinin tersiyle itti.

Kaptan Gökhan Sazdağı'na yakışmadı! Kayserispor Haberleri

Kayserispor, deplasmanda galibiyeti kıl payı kaçırması moralleri alt üst etti. Sarı-Kırmızılı takımda kaptan Gökhan Sazdağı hırsına yenildi. Tecrübeli futbolcu, karşılaşmanın 87. dakikasında kırmızı kart gördü.

Göztepe maçında forma giyemeyecek

Trabzonspor'a karşı son derece etkili bir oyun ortaya koyan Gökhan Sazdağı, Umut Bozak'a karşı yaptığı gereksiz faul sonrası oyyundan atıldı ve cezalı duruma düştü.Kaptan, 23 Eylül Pazartesi günü İzmir'de oynanacak olan Göztepe maçında forma giyemeyecek.

Kaptan Gökhan Sazdağı'na yakışmadı! Kayserispor Haberleri

Hakem Kayserispor'u kart yağmuruna tuttu

Kayserispor, maçın başından taki kırmızı kart çıkana kadar Trabzonspor'a adeta topu göstermedi. Maçı kilitleyen ve kontraataklarla pozisyon bulan Sarı-Kırmızılı takımda toplamda 5 futbolcu kart gördü. Kaptan Gökhan Sazdağı, kırmızı kart görürken, Boa Morte, Miguel Cardoso, Mehdi Bourabia ve Duckens Nazon da hakemin kurbanı oldu. Maç bitiminde de teknik direktr Burak Yılmaz, karşılaşmanın hakemine yönelik eleştiride bulurdu. 

Beşiktaş maçında oynayabilecek

Çift sarı karttan kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Gökhan Sazdağı, 6. hafta mücadelesinde Göztepe maçında oynayamayacak. Kaptan, sonraki hafta Beşiktaş maçında sahadaki yerini alabilecek.