Kapuzbaşı Şelaleleri'ne gitmek isteyen binlerce vatandaş hayal kırıklığı yaşadı

Yahyalı Belediyesi'nin duyurusuna rağmen bayram tatilini Kapuzbaşı Şelaleleri'nde geçirmek isteyen binlerce ziyaretçi, yapılan çalışmalardan dolayı geri dönmek zorunda kaldı. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Kapuzbaşı Şelaleleri'ne gitmek isteyen binlerce vatandaş hayal kırıklığı yaşadı

Kapuzbaşı Şelaleleri'ne gitmek isteyen binlerce insan, Yahyalı'dan geri dönmek zorunda kaldı.

Yahyalı Belediyesi, Arefe günü yaptığı açıklamada, bayram süresince Kapuzbaşı Şelaleleri'nde gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle şelalelerin kapalı olacağını belirtmişti. Özellikle Adanalı vatandaşlar, sıcak havadan uzaklaşmak ve Kayseri’nin serin yerlerinden olan Kapuzbaşı Şelaleleri'nde bayram tatilini geçirmek için yola çıktı. Şelalelerde yapılan çalışmalardan haberi olmayan pek çok ziyaretçi, Yahyalı’ya kadar geldikten sonra geri döndü.. 

Kapuzbaşı Şelaleleri'ne gitmek isteyen binlerce vatandaş hayal kırıklığı yaşadı

Ziyaretçilerin çoğu, şelalelerin kapalı olduğunu örenince büyük hayal kırıklığı yaşadı. Özellikle uzun yoldan gelen ve tatil planlarını buna göre yapan yerli turistler, alternatif tatil noktalarına yöneldi. Kapuzbaşı Şelaleleri, özellikle yaz aylarında serinlemek isteyenlerin en uğrak noktası olarak biliniyor.

Yahyalı Belediye uyarıda bulunmuştu

Yahyalı Belediyesi, 'Duyuru: Bayram Tatilinde Kapuzbaşı Şelaleleri Kapalı Olacaktır. Değerli Vatandaşlarımız,
Dünyaca ünlü Yahyalı Kapuzbaşı Şelaleleri, bayram tatilinde yapılacak çalışmalar nedeniyle kapalı olacaktır. Bu süre zarfında, doğanın keyfini çıkarmak ve serinlemek isteyen vatandaşlarımız için alternatif şelale seçeneklerimiz mevcuttur. Bayram boyunca ziyaret edebileceğiniz alternatif şelaleler: Göksu Şelalesi, Derebağ Şelalesi, Yeşilköy Şelalesi. Anlayışınız için teşekkür eder, keyifli ve sağlıklı bir bayram geçirmenizi dileriz' diye açıklama yapmıştı.