Karabük İdman Yurdu'nda Metin İlhan dönemi başladı

Kayseri'nin yetiştirdiği tecrübeli teknik direktör Metin İlhan, Karabük İdman Yurdu ile anlaşma sağladı. İlhan ve yeni teknik ekip, bu hafta sonu Kayseri'ye geliyor. Talasgücü Belediyespor'a konuk olacak Karabük temsilcisinde İlhan'ın yardımcılıklarını Hakan Söyler ve Ersin Büyüktepe yapacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Karabük İdman Yurdu'nda Metin İlhan dönemi başladı

Kayseri'nin yetiştirdiği deneyimli Teknik Direktör Metin İlhan, TFF 3. Lig takımlarından Karabük İdman Yurdu'nun yeni teknik direktörü oldu.
Metin İlhan, yıllar sonra Karabük’e döndü. Karabük İdman Yurdu ile el sıkışan İlhan, Asbaşkan Recep Aydın'ın da bulunduğu törenle resmen görevine başladı. İlhan’ın yardımcılıklarını antrenör Hakan Söyler ve Ersin Büyüktepe yapacak. 
Karabük İdman Yurdu'nun yeni teknik ekibi, son sıradan kurtulmak için kolları sıvadı. Ekip, ilk sınavını Metin İlhan'ın memleketi Kayseri'de, Talasgücü Belediyespor ile yapacak. 10'uncu hafta maçı 12 Kasım Pazar günü, Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Sahada saat 14:00'te başlayacak.
Sekiz hafta sonunda sadece 4 puan toplayabilen Karabük İdman Yurdu’nda tek hedef; Kayseri’den 3 puanla dönmek. Kayserispor'da yetişen ve şehrin futboluna yıllarını adamış Metin İlhan'a Kayseri Anadolu Haber olarak yeni görevinde başarı diliyoruz.

Karabük'te Metin İlhan ve ekibinin göreve başlaması taraftar tarafından büyük sevinçle karşılanırken, 'Efsane geri döndü' yorumu yapıldı.