'Karam Tayfa' Kayseri'de rakip olacak

Süper Lig'in 5. haftasında Kayserispor ile Eyüpspor, 15 Eylül Pazar günü Kayseri'de kozlarını paylaşacaklar. Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz ile Eyüpspor hocası Arda Turan ile futbolcu Caner Erkin'in çok yakın arkadaş olduğu biliniyor. Bu üçlü, aynı zamanda 'Karam Tayfa'nın 4 üyesinden üçü... Detaylar haberimizde...

'Karam Tayfa' Kayseri'de rakip olacak

Süper Lig ve Milli Takım jenerasyonlarına damga vuran ve iyi arkadaşlıkları sebebiyle Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Caner Erkin, 'Karam Tayfa' olarak anılıyor. Sosyal medyada da bu şekilde bahsedilen bu dörtlünün futbol oynadıkları dönemlerden görüntüler paylaşılmaya devam ediyor.

Şimdilerde ise Burak Yılmaz, Arda Turan ve Selçuk İnan, Süper Lig'de antrenörlük yaparken Caner Erkin ise Eyüpspor'da futbol yaşantısına devam ediyor.

'Karam Tayfa' Kayseri'de rakip olacak

Kendi aralarında ve sosyal medyada 'Karam Tayfa' olarak anılan dörtlüden Burak Yılmaz, Arda Turan ve Caner Erkin, Süper Lig'in 5. haftasında Kayseri'de rakip olacaklar.

Kayserisporlu Burak Yılmaz ile Eyüpsporlu Arda Turan, hoca olarak ilk kez birbirlerine rakip olacaklar. Caner Erkin ise futbolcu olarak Burak Yılmaz'ın karşısında olacak.

'Karam Tayfa' Kayseri'de rakip olacak

Kayserispor ile Eyüpspor arasında oynanacak olan karşılaşma, 15 Eylül Pazar günü saat 17.00'de RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda başlayacak.