Karıncaların depremi önceden bilmesi mümkün mü? Deprem Haberleri

Ünlü Paleosismolog Dr. Ramazan Demirtaş, deprem hakkında doğru ve bilimsel açıklamalara önem vermeye devam ediyor. Dr. Ramazan Demirtaş ve Deprem Araştırmacısı Feyza Biçer, Kayseri'yi gündeme taşıyarak, X üzerinden canlı yayın yaptı. Diğer yandan Demirtaş, ironi yapmaya devam ederek, yanlış ve kirli bilgileri esprilerle yanıtlıyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Karıncaların depremi önceden bilmesi mümkün mü? Deprem Haberleri

Ünlü Paleosismolog Dr. Ramazan Demirtaş, ironi yapmaya devam ediyor.

Cumartesi günü Kayseri’yi gündeme taşıyan Demirtaş, deprem hakkında önemli bilgiler verirken, kirli bilgileri de teker teker saf dışı bırakıyor. Büyük bir ilgiyle takip edilen Demirtaş, ‘Deprem kestirimi ile ilgili en son gelişmeler! Karıncalar depremi önceden biliyor. Bulutlar deprem olacak faya işaret ediyor. Güneş tutulması depremleri tetikliyor. Üç gezegen ip gibi dizilince büyük deprem üretiyor. Seyir tepesine çıkabilirsiniz, İyi seyirler’ diyerek bu gibi olayların depremle bir alakasının olmadığına dikkat çekti.
Dünyanın her bir yanında deprem olduğunu ve son olarak Mexico, Afganistan ve Yeni Gine’de  meydana gelen depremlere de atıfta bulunarak, ‘Kayseri'den hissedilmeyen depremler de oluyormuş’ diyerek, esprili bir yaklaşımda bulundu. 
Demirtaş, birkaç önce de benzer bir paylaşımda bulunarak, 'Tüm tetikleyiciler Kayseri'de bir deprem nasıl tetikleriz yarışına girişmiş durumdalar. Her yol Kayseri'ye çıkıyor’ ifadelerini kullanmıştı.

Diğer yanndan Dr. Demirtaş ve Deprem Araştırmacısı Feyze Biçer'in ortaklaşa düzenlediği X üzerinden yapılan canlı yayın Kayseri halkı tarafından büyük ilgi gördü. Demirtaş ve Biçer, bilgi kirliliğinin önüne geçme adına son derece önemli detaylar verdi. Kayseri Anadolu Haber olarak, Demirtaş ve Biçer'e doğru ve bilimsel açıklamalardan dolayı teşekkür ederiz.