Kariyer merkezinden özel eğitim!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi himayesinde faaliyet gösteren Kayseri Kariyer Merkezi tarafından organize edilen, kariyer.net ve Kayseri Üniversitesi iş birliğinde üniversite öğrencilerine özel 'Yapay Zekânın Meslekler Üzerinde Etkisi' başlıklı eğitim programı düzenlendi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Kariyer merkezinden özel eğitim!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kentte üretime ve istihdama katkı sunmak amacıyla, işveren ve iş arayanı buluşturan, üniversite öğrencileri ve mezunlara staj ve iş imkânı sağlayan önemli bir projesi olan Kayseri Kariyer Merkezi, proje kapsamında birçok çalışma düzenlemeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Kayseri Üniversitesi öğrencilerine özel Kayseri Kariyer Merkezi, Kayseri Üniversitesi Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi, kariyer.net ve techcareer.net iş birliğinde ‘Yapay Zekânın Meslekler Üzerinde Etkisi’ konulu program düzenlendi.

Kayseri Üniversitesi 15 Temmuz Merkez Yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’nın yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mücahid Soyak ile İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Erkan Küp de katıldı.

Programda, yapay zekâ teknolojilerinin meslekleri nasıl şekillendirdiği, hangi alanlarda fırsatlar sunduğu, hangi becerileri ön plana çıkardığı gibi konularda bilgiler paylaşıldı.

Katılımcılar, bu tarz program ve etkinlikler için Büyükşehir Belediyesi ve paydaşlarına teşekkür etti.