Kartal Kayra Yılmaz'a talipler çoğalıyor

Kartal Kayra Yılmaz'a olan talipler artıyor. Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen genç oyuncu için Kayserispor, Gaziantep FK ve Antalyaspor devrede. Yılmaz'ın transfer durumu merakla bekleniyor. Burak Yılmaz, Kartal için ne söylemişti? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de.

Kartal Kayra Yılmaz'a talipler çoğalıyor

Kayserispor'da geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen genç yetenek Kartal Kayra Yılmaz, transfer döneminde dikkat çeken isimlerden biri oldu.

Beşiktaş'ta yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Yılmaz'a, sadece Kayserispor değil, Gaziantep FK ve Antalyaspor da talip oldu. Ayrıca, Portekiz’den bir kulübün de oyuncu için girişimlerde bulunduğu iddia edildi.

Kartal Kayra Yılmaz'a talipler çoğalıyor

Talep edilen yüksek ücret pürüz oldu

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de en iyi ikinci pasör ve ikili mücadelelerde en başarılı yerli futbolcu olarak öne çıkan Kartal Kayra Yılmaz, Kayserispor’dan yıllık 800 bin Euro gibi yüksek bir ücret talep etmişti. Bu ücret, Kayserispor yönetimini zor durumda bırakmıştı. Teknik direktör Burak Yılmaz, genç futbolcuyla görüşerek Türkiye’de oynaması durumunda Kayserispor’a gelmesini istemişti.

Kartal Kayra Yılmaz'a talipler çoğalıyor

Avrupa hedefi var

Kartal Kayra Yılmaz, Beşiktaş’taki tutunamamasına rağmen yüksek ücretiyle dikkat çekmeye, aynı zamanda tepki çekmeye devam ediyor. İlk hedefinin Avrupa olduğu öğrenilen genç futbolcunun hangi takıma transfer olacağı merak ediliyor.

Kartal Kayra Yılmaz'a talipler çoğalıyor

Kartal'ın yerine Baran Ali Gezek alternatifi bulunuyor

Kayserispor’un Kartal Kayra Yılmaz planı askıya alınabilir. Sarı-Kırmızılı kulübün altyapıdan yetişen genç ve yetenekli oyunculara yöneleceği konuşuluyor. İki sezon önce Çağdaş Atan'ın prensi olan ve U19 Milli takımının gözdelerinden Baran Ali Gezek'in, Kartal Kayra Yılmaz'ın alternatifi olarak düşünülüyor. Taraftar, Kartal'ın istediği 800 Bin Euro'ya tepki gösterirken, genç oyuncuların şans bulmasının daha mantıklı olduğunu savunuyor. Yönetimin bu konuda nasıl bir yol yüreyeceği merak konusu oldu.