KASKİ'den Önemli Uyarı - Trafiğe Geçici Düzenleme Geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ), Melikgazi ilçesinde önemli bir altyapı projesi başlatıyor. Detaylar haberimizde...

KASKİ'den Önemli Uyarı - Trafiğe Geçici Düzenleme Geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ), Melikgazi ilçesinde önemli bir altyapı projesi başlatıyor. 'Melikgazi İlçesi Arif Caddesi ve Niyazi Bahçecioğlu Caddesi Bağlantısı Kanalizasyon Hattı İnşaatı' kapsamında yürütülecek çalışmalar, 2 Eylül 2024 Pazartesi günü itibariyle başlayacak.

Proje kapsamında, Niyazi Bahçecioğlu Caddesi ile Arif Caddesi’nin Sivas Bulvarı kesişiminde, yatay sondaj ve açık kazı yöntemiyle kanalizasyon hattı imalatı gerçekleştirilecek. Çalışmalar sırasında, güzergâhtaki yolların kademeli olarak trafiğe kapatılacağı ve bu durumun vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla yapıldığı belirtildi.

Belediye yetkilileri, projeden kaynaklanabilecek olası rahatsızlıklardan dolayı vatandaşlardan şimdiden özür dileyerek, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. Sürücülerden ve yayalardan trafik işaret ve yönlendirmelerine dikkat etmeleri istendi.

Daha fazla bilgi ve gelişmeler için KASKİ'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları takip edilebilir.