Katil Semih Çelik'in annesi: 'O kızı neden İstanbul'da tutmuşlar'

Semih Çelik'in iki genç kadını katletmesinin ardından olaya ilişkin pek çok vatandaşın ifadesi de ortaya çıktı. Son olarak Çelik'in annesine ait olduğu ifadeler sosyal medyada gündem oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Katil Semih Çelik'in annesi: 'O kızı neden İstanbul'da tutmuşlar'

İstanbul Fatih'te Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i vahşice katleden Semih Çelik cinayetin ardından intihar etti. Kamuoyunda yankı uyandıran olayın ardından Çelik'in videosu ve yakınlarının ifadesi de ortaya çıkmaya başladı.

Çelik'in odasındaki görüntülerin ardından şimdi de babasının ifadesi ortaya çıktı. Semih Çelik’in babası olay günü ve öncesinde yaşananları tek tek anlattı. Ayrıca Semih Çelik’in bir mesajlaşma uygulamasında ‘incel’ olarak isimlendirilen kişilerle iletişimde olduğu belirlendi. Polis ‘incel’ gruplarının yanı sıra cinsel, şiddet ya da ırkçılık içerikli paylaşım yapan kişi ve siteleri gözlem altına aldı.

Babasının ifadeleri dikkat çekmişti!

Oğlunun bir süre sonra kasap olmak istediğini belirten baba A.Ç, ‘Kendisi Rami Meydan’da bir iş yerinde çalışmaya başladı. Kasaplığı öğrendi. En son Bayrampaşa’da çalışıyordu. Bundan 9 ay kadar önce bıraktı. Evde kendisinin altın birikimleri vardı. İhtiyaçlarını bunları satarak karşılıyordu. Kendisi 2 yıldan beri uyuşturucu madde kullanıyordu. Davranış değişikliğinden, duygu durum bozukluğundan bunu tahmin edebiliyordum. Ama uyuşturucu maddeyi nerden, nasıl temin ettiği hakkında bilgim yoktu’ dedi.

'İkbale gözlerini oyacağım diye...'

Semih Çelik'in annesine ait olduğu iddia edilen ifadede, 'İkbal'e 'gözlerini oyacağım' diye video göndermiş de, o kızı neden İstanbul'da tutmuşlar. Ben onları uyardım, eve yeni taşındık, başka yere taşınamayız dediler. Ben İkbal'in anne ve babasını çok beğendim...' denildi.